Externí HDD (*VYŘEŠENO*)

Nevím, jestli jsem tu dobře. Mám PC s nějakýma 40 GB HDD, a začal jsem stahovat hodně věcí přes eMule a Strong DC++, takže brzy nestačil. Tak jsem se nakonec odhodlal bez moc velkých porad, taky nemám s kým, koupit si externí HDD, v tomto případě WD se 120 GB. Měl jsem o tom naivní lamí představu, že tam ty data, co potřebuju uložit a sdílet s ostatními jednoduše přesunu. Třeba jako když mám USB disk. Jaj, to jsem si dal! Najednou po mně začal chtít jakousi synchronizaci, a když jsem se rozkoukal, tak jsem zjistil, že jsem si vlastně moc nepomohl, data se tam sice překopírovala, ale v PC zůstala, a já se je tam bojím smazat, abych o ně při další "synchronizaci" nepřišel. Protože zatím to funguje tak, že co jsem mezitím smazal na PC, se při následující synchronizaci smaže i na externím HDD, čili data s PC jenom kopíruju, nebo spíš duplikuju. Instrukce, které jsem dostal k softwaru byly dosti skoupé, navíc anglické, a i když anglicky jakž - takž rozumím, neplatí to o angličtině počítačské, to je jakýsi jazyk sám pro sebe a pro zasvěcené.
Poraďte mi prosím, kde o tom správném použití externího HDD třeba najdu víc, nebo jestli je moje představa o externím HDD jako o "datovém špajzu" mylná. Děkuji předem.

Obrázek uživatele abel

Jsem osel křížený s lamou. Už jsem na to přišel, nechal jsem "synchronizační" software na pokoji, a mám "datový špajz" zvící 120 GB, snad to chvíli stačit bude.

Obrázek uživatele TheALuminium

:)) LOCK