Driver pro mikrofon Genius MIC-01A

Přeinstaloval jsem Windows a nějak jsem ztratil CD s driverem. A na googlu ho prostě nenajdu. Nemáte ho náhodou někdo?

Obrázek uživatele Lee77

Dobry den, dival jsem se na ofico stranky Genius a vubec sem je tam nenasel, kazdopadne ja jsem koupil od Geniuse sluchatka s mikrofonem a zadne instalacni CD jsem k tomu nedosta jen sem to pripojil a maximalne nastavil ve win XP mikrofon a vse bezi jak ma.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mě právě ne, potřebuju driver.

Obrázek uživatele tatik

Jste si 100% jist, že potřebujete drivery? Máme 2 mikrofony od Geniuse a jen jsme zapojili a fungovaly. Nebude opravdu chyba v nastavení. Není mi totiž jasné, proč by mělo být dodáváno CD s drivery. Osobně bych, pokud máte mikrofon zapojen ve správné zdířce, viděl problém s ovladači zvukové karty, případně základní desky.

Obrázek uživatele TheALuminium

Koukal jsem se co je to za typ mikrofonu, abych poté třeba nekecal, ale na tento typ mikrofonu, věřte či ne, není potřeba žádný driver. Driver je potřeba na zařízení, které jsou připojeny přes nějakou datovou sběrnici, zatímco tento typ zařízení je připojen jen přes 3,5 stereo/mono jack, který přivádí pouze signál do PC nic víc.

Obrázek uživatele Lee77

Podle me jak jste preinstaloval windows tak se nekde stala chybka v driverech na zvukove karte. Zkousel jste zapojit i jiny mikrofon do PC?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.