Dodatečné paměti a HDD

Zdravím, chtěl bych se poradit ohledně pár věcí. Mám toto PC http://www.czc.cz/acer-aspire-g3620-predator-cerna-oranzova/108708/produ... a chtěl bych rozšířit RAM paměť. Teď mám v PC 4GB a chtěl bych aspoň 8, kdyby šlo víc tak se bránit nebudu, ale nevím jak vybrat, vím že ty co tam mám, jsou DDR3, takže předpokládám že hledat zase jen DDR3, a frekvence je 1333 MHz. Tak nevím jestli i ta další paměť by musela mít stejnou frekvenci nebo je to jedno.

Další dotaz by byl k internímu HDD, vpředu v jedné z odklopných "nevímjaktomuříct" je slot na další harddisk, ale za boha nevím který vybrat...

Díky za každou radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Docela drahá sestava na ten výkon.. Nicméně k čemu by jsi chtěl ALESPOŇ 8 GB? Samotných 8GB bys ještě obhájil (v trochu lepší sestavě), ale víc už ne, určitě tedy ne na hry. Pokud jich nemáš spuštěných více naráz, tak i 4GB postačí.. Nicméně musí být stejné, jako ty, co tam jsou. Tj frekvence, latence, napětí, ideálně i kapacita, značka a model. A 1333 MHz není zrovna moc, a vzhledem k cenám bych tam lupnul ramky co jsou zde http://www.czc.cz/aihrp8ed74hfu8dpc3l47hsvbb/seznam což je jen tak z ironie levnější a výkonnější sestava, než ta tvoje..

Co se disků týče, záleží jestli chceš kapacitu, nebo třeba rychlost. Pro rychlost ssd, pro kapacitu pomalý disk typu "green"..

Obrázek uživatele WhySoSad

Což o to, sestava je to momentálně naprosto dostačující a vzhledem k tomu, že jsem za ni nemusel dát ani korunu tak nemůžu říct ani popel... ;)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Já bych jí hned jako novou prodal, za stjené peníze pak pořídil lepší :))
Co s těmi disky a pamětmi tedy, vysvětlení stačilo?

Obrázek uživatele WhySoSad

Je na firmu, to by nešlo :D Jo, stačilo, akorát upřesnit jakej ten disk by se tam mohl vejít, třeba i konkrétně.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Western Digital Caviar Green RS/RX 1 TB a větší...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.