Blikání a vypnutí monitoru

Mám takový problém. Nechci to hned řešit přes techniky tak bych se ráda zeptala na váš názor. Nedávno mi na mém notebooku začal růžovět monitor, po zapnutí než se monitor zahřál byl růžovej a pak se to ustálilo. Po nějaké době jsem měla na jedné straně růžovou. Růžová přestala, ale zato mi začal nesnesitelně blikat monitor...žádné čáry, ale blikání celého monitoru. Stalo se že mi monitor vypl a nepomohlo ani restartování. Když nabíhal fungoval jen se to načetlo a trchu zahřálo monitor opět vypl. Teď jsem to měla pár dnů vyplé a monitor funguje jen opět pořád bliká.
Grafiku jsem zkoušela přeinstalovat, zkoušela jsem i jiné konfigurace. Budu moc ráda když poradíte.

Obrázek uživatele tatik

Asi nejjednodušší je zkusit monitor na druhém počítači. Resp. vyměnit monitory u dvou počítačů. Pak bude jasné, jestli je monitor OK.
Dívala jste se na teploty?
Máte na mysli CRT monitor - ten s tou "prdelou"

Obrázek uživatele veronikazave

Počítače jsme vyměňovat zkoušeli, ale na druhém monitoru byla jen nějaká matlanina, takže jsme nic nezjistili.
Na teploty jsem se nedívala, nevím kde bych to hledala. A ted bych to ani nezjistila..včera jsem ho otevřela a nešahala jsem na něj a dneska jsem ho musela otřít a už to začlo.už při zapnutí se vypíná a zapne se jen když zmáčknu tlačíko které je na usporný režim a to stejně vydrží tak 2 sekundy. A jestli máte namysli obyčejný monitor který bývá u normálních pc tak ne. Ten problém mám u notebooku takže je tam mám pocit LCD. V těch monitorech se moc nevyznám

Obrázek uživatele tatik

Aaaaaaaa, jsem se přehlídl. Viděl jsem monitor a přidal jsem si k tomu PC.
Mám obavy, že techniky budete muset navštívit. Vidím to jako nejjednodušší a nejrychlejší. Oprava notebooku je trochu složitější než PC.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.