ram + isdilena pamet gk

chci se jen zeptat, mam ram 1024 a integr grafiku, sdileni pameti mam nastaveno na 256 mb, coz je max, je ale normalni, ze kdyz dam vlasnosti systemu, ze se mi ukaze 768 mb fyz pameti?? i kdyz mam 1024?? ze si system rovnou odecte celk pamet a pamet pro sdileni gk?? a proc mi to i jako samostatny zarizeni v everestu a kdekoli jinde nenajde 1024, ale jen 768???, neni to podstatne, ale jen me to zajima.. :))

Obrázek uživatele TheALuminium

Hm tak tohle přesně nevím, protože integrovanou nemám, ale zkusil si jí zakázat sdílení paměti, jestli by se ti ta ram ukázala?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a jak by pak asi fungovala grafika?? kdyz nema vlasni pamet a vyuziva ramku?? kdyz ho zakazu, tak to asi nepude :))

Obrázek uživatele TheALuminium

No tak jí nechat jen nějakou minimální paměť ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo, to sem zkousel, puvodne to bylo na 128, sem sem to hodil ja, predtim to ukazovalo 869, ja jen proc mi to ani ve skenu zarizeni neukaze selkovou pamet, ale jen volnou pamet s odectem gk, proc to nezjisti celou... jo kdyz uz sme u toho, je elpsi mit sdilenou nastavenou na 256 nebo jen 128??

Obrázek uživatele TheALuminium

No nejspíš podle toho, kolik té paměti spotřebují tvé hry a aplikace :-) ale jak říkám zkušenosti s tím nemám a v podstatě všechny moje rady jsou ze zkušeností. Přečteno toho mám hodně málo, hlavně na to teď nemám moc času ... takže tohle fakt moc nevím.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.