Připojení neonů.

Opět zdravím. Chtěl bych se dozvědět něco víc o neonových katodách, popřípadě o LED diodách, které se dávají do skříně. Zajímalo by mě, jak se taková katoda instaluje a hlavně kam se připojí aby dostávala potřebné napětí. Na netu jsem dlouho hledal a docela marně :((...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, hledej témata PC tuning, neonové katody se přichycují pomocí držáků a napájí připojením ke konektoru PC zdroje. LED diody jsou už součástí zařízení, např. svítící větráčky. Pro veškeré tyto efekty je nutné mít přizpůsobenou skřín, jako bočnice z průhledného, nebo průsvitného plastu atd. Efektní je také vybavit skřín UV světlem a použít různé komponenty potažené UV reaktivním materiálem.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já mám neonové katody Revotec, instalace pomocí samolepících držáčků (nakonec jim vteřiňák musel pomoct) a napájení z Molex 4pin konektoru ze zdroje, vypínač jako bracket do PCI slotu..

většinou je to stejné pro všecky takovédle věcičky.. pokud máš namysli konkrétní produkt, není problém u něho zjistit, jak to s ním je..

Obrázek uživatele cosmosD

doře dekuji :). Chápu, napájení ze zdroje, to znamená, že ze zdroje vedou nějaké volné konektory? Zdroj vlasntě napáji MB, HDD, mechaniku....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

většinou to tak je, že na zdroji je něco volné, ale pokud je to shitt zdroj, tak tam nic volné být nemusí.. dají se dělat rozdvojky, ale zas to zdroj nemusí utahnout.. ale ano, všecko je dělané tak, aby to mohl tento zdroj napájet..

Obrázek uživatele cosmosD

třeba seasonic kerej má 500W nestačí?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

bohatě, ale záleží taky jaký bude sestava.. 500W by ale stačil an vše, pokud to nebude ta nejlevnější verze.. ale ten az 1500 vejš to už jsou vpoho moedly..
nebo Fortron Black Power 550W


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.