Nové Pc, sestavení + NTB

Zdravím,

předem chci poděkovat, tento web a uživatelé mi vždy poradili a jsem moc rád.

K věci, rád bych si pořídil nové pc, mám PC 5 let staré, rad bych udělal pořádný. Rád bych do nového PC investoval kolem 20 000,- Kč.

Podmínky: Produkty bych rád uvítal z Alza.cz Pc budu používat a rád bych použil na Hry, např: GTA 5.

Vlastním NTB: g770 Lenovo. Zde jsou dvě grafické karty jedna na hry a druhá na klasické užívání. Bohužel mám problém, nemohu rozjet jedinou hru, aby se nesekala, netrhala. Např: DayZ, CSS:GO, LOL, Dota 2. Hry se sekají a v lol a dota 2 zde je pomalá odezva.

Mám tento model: http://www.lenovoblog.cz/2011/07/ideapad-g770-17-zaklad-pro-multimedia.h...

Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zdravím, omlouvám se za zpoždění, je problém ještě aktuální?

Obrázek uživatele Ejgou

Ano ano stále je :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Okay. Mohl bych se sáhodlouze rozepsal, ale řeknu to jednoduše.
Kup si http://www.czc.cz/aihrp8ed74hfu8dpc3l47hsvbb/seznam
případně popřemýšlej nad rozdíly mezi http://www.czc.cz/c6bkg491v6jkcbu562laie8h98/seznam

Co se notebooku týče, máš tam Enduro, které se s AMD ovladačem stará o přepínání grafik. Celkem to vypadá, že ti všecko jede na integrovanou Intel... No v té aplikaci nastav, aby se ti konkrétní hry spouštěly s adaptérem AMD, a pak by to mělo být vpohodě, ta grafika co tam je musí Dotu zvládnout i v režimu spánku.

Obrázek uživatele Ejgou

Moc děkuji za Pc sestavu, bohužel si nemohu vybrat teď jaká je lepší heh. Jinak děkuji za radu ohledně ntb, nějak to zkusím.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Lepší je ta druhá :D Má o něco lepší grafiku, a navíc má SSD disk. Jinak je stejná. SSD disk přináší naprosto nový level výkonu počítače, ale je to celkem drahá sranda, které FPS ve hrách nezvedne..

Obrázek uživatele Ejgou

Dobře podívám se na to, ale bohužel mi pořád nefunguje ten ntb jak má, dota 2 odezva taková, že kliknu někam a postava se například pohne až skoro za 1sec. Day Z nebo-li Arma 2, naprosto šílené lagy a sekání hry.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pořád se bavíme o multiplayeru, žejo? Dota server může mít klidně lag, nebo tvůj internet. Start- > spustit -> cmd -> ping google.cz -t
a sleduj jaký máš ping. Jsi na WiFi připojení, někde dále od metropole?
Arma 2 patří k velmin náročným hrám, a pokud se ji pokoušíš na tomhle notebooku spustit na nějaké vysoké detaily, tak ti rovnou říkám, že marně..

Obrázek uživatele Ejgou

Mám modem, upc, rychlost vše ok mám, žádné lagy, na stolním PC vše jde jak má. Ntb je lepší než můj stolní PC momentálně, Arma 2 hraji modifikaci day z, bohužel se vše, dota 2, lol, ostatní hry. Nevím si s tím rady, dříve to šlo, ale ntb se pokazil a byl poslán na reklamaci teď mi došel cca: 3 měsíce, používám ho jenom ke studii a filmy apod, ale je přece herní, proto rád bych něco na něm rozjel jako dřív, myslím,že je chyba jenom v té grafice

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No vyloženě herní není, ale zvládat hry musí.
Takže stejné hry na desktopu přes internet (stejné servery) jsou bez problému, takže vše co máme je tedy v notebooku? Jen pro jistotu, když se připojíš u někoho jiného na net, mělo by to být stejné...

Co se reklamace týče, kvůli čemu tam byl? Ideální by bylo totiž naformátovat (a rozdělit) disk a hodit tam čistě nový systém a drivery, jestli nebude problém tady, a pak rozpohybovat hry. Protože lagy, jakože ping, bude spíš záležitost síťové části, tedy někde v ovladači síťovky, nebo v internetu, komunikaci s modemem v horším případě, cukající grafika bude problém buď že hra jede na IGP, nebo je bordel v ovladači grafiky... A tyhle věci, chyby v ovladači, se blbě řeší nějakým přeinstalováním ovladače - ten bordel se prostě vztekne, a zůstane tam do naformátování disku..

Obrázek uživatele Ejgou

Bude problém s tou grafickou kartou. Koupil jsem si ntb, protože mi bylo řečeno,že je i herní a máte tu na g770 recenzi,ale já mám o něco lepší ještě. Bohužel je bordel s kartou to je vše.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Kde tu máme na G770 recenzi, btw?

Je dost možné že s grafikou pouze, ale pokud máš v dotě obraz nelatentní, ale reakce postav latentní, tak za to může síťová komunikace, ať už v kterémkoli bodě.

Tak si zkus pohrát s ovladači - kompletně všechny odstraň a natahni znovu - prvni na integrované IGP a následně na Radeon, stáhni záměrně starší verzi, nebo pokud máš originál drivery (měly by být i uložené na disku nebo na DVD)..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.