Nová grafika

nedávno jsem psal o grafiku , bohužel jsem napsal špatnou desku i když by měla být stejná ale opravdu si nejsem jistý , tak bych vás chtěl ještě jednou poprosit o pomoc
zdroj,procesor atd jste mi potvrdily na tuto grafiku

http://www.alza.cz/sapphire-hd-7770-d303575.htm

ale z deskou je to o písmeno jinak
ASROCK N68C-S UCC
http://www.alza.cz/asrock-n68c-s-ucc-d171001.htm

tak bych se vás chtěl zeptat jestli tam bude pasovat , děkuji za odpověd :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ta deska nic moc nemění... Ale nejsem si jist, jestli jsme ti neporadili spíše HD6770, protože je to stejná grafika, ale je kompatibilnější se staršími deskami. Kompatibilitu s HD7000 řadou nelze 100% zaručit.... Bohužel.

Obrázek uživatele EURO1215

ajéjé už je pozdě , no , uvidíme jak to bude :) , zítra by měla přijít

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Uvidíme, věřím že půjde.

Obrázek uživatele EURO1215

tak dnes grafika nedorazila , snad dorazí zítra :)

Obrázek uživatele EURO1215

tak grafika funguje , jsem opravdu štastný ale ted mám problém s tím , že ... hrál jsem hru pod jménem saints row the third , hrál jsem ji asi hodinu na nejvyšší detaily , grafika měla pouhých 38 stupnu procesor asi 61 a pak se hra sekla s opakovaným zvukem asi na10 sekund a nastala modrá obrazovka nezaregistroval jsem co v ní bylo protože hned zmizela , nevýte v čem by mohl být problém ? mohlo by to být tím zdrojem ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Stáhni si BSOD viewer, bsod najdi a vyfoť a hoď to sem..

Obrázek uživatele EURO1215
Obrázek uživatele EURO1215

a ted mám dalších mnoha případů z modrou obrazovkou , předchvílí jsem zavřel obrázek , nic jiného jsem nedělal , prohlížel jsem si obrázky z dovolený a hned u prvního zavření to zase kleklo , to samé když zavřu program na měření teploty , ale stane se tom jenom někdy , a jestli vám to pomůže tak když jsem hrál ted gta iv , hrál jsem jí tak pul hodiny na střední detaily a pak se to viplo , žádna modrá obtazovka prostě se to viplo , tenhle problém byl i se starší grafikou , kdy jsem si myslel že to je kvuli ní , všechno je nové až na hard disk a zdroj

Obrázek uživatele EURO1215

děkuji za odpověd :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, stáhni BSOD viewer www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip spust, maximalizuj a udělej screen, ten sem vlož. Jak to pročítám, ještě bych odzkoušel jiný zdroj, ale uvidíme co vypadne v BSOD vieweru.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.