Integrovaná GPU

Ahoj,
mám problém se svou integrovanou grafickou kartou.Potíž je v tom,že je integrovaná,což je na hry(hlavní část používání mého notebooku:-))docela k ničemu.Chtěl bych novou,hlavně ne integrovanou.Do notebooku nemohu šáhnout,protože je nový.Mám Fujitsu-Siemens Amilo(Intel core 2 duo T5800,2gb RAM a grafiku Intel GMA 4500,má sice jen 256 mb,ale to až tolik nevadí)Od kamar
áda jsem slyšel,že se dá koupit karta,která se dá připojit před USB.Je to pravda?Jestli ne,dá se nějak jinak ta grafika Upgradovat?A jde něco udělat i se zvukovou kartou(tu mám taky integrovanou :-( )předem děkuji za pomoc

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tady bude trochu problém s neznalostí..
základní problémy jsou: NTB není PC -> jen těžko se dá upgradovat a jen omezeně!, NTB není primárně na hry!
pokud sis koupil NTB na hry, udělal jsi chybu!
v NTB se kvuli ztísněnému prostoru dají použít jen díly, pro které je to šasi dělané, pokud máš integrovanou grafiku, znamená to že je součástí čipu desky, který je vkaždém NTB, ale ne vždyobsahuje tento podčip.. další grafiku už není kam dostat.. měnit se dá akorát ramka a disk a v extrémních případech jsem viděl i procesor, ale to byl jedinej model, kterej se dal vyměnit..
existuje varianta v podobě externí grafiky, ale nikoliv přes USB ale ExpressCard slot.. je to ale poměrně drahá a nevýkonná záležitost - jediný model je za 8K http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57309 ale pracuje se na nových typech.. tato grafika je ale dost málo výkonná, právě kvuli tomu rozhraní..
nemá cenu něco takového vubc dělat, to raději pořídit herní počítač PC
navíc 4500 není zas tak slabá, viděl sem na ní i testy Crysis s 10ti FPS.. takže starší rhy se na tom hrát určo daji, pokud to nepřeháníš s detajlama a rozlišením..

se zvukovkou je to stejný, ale to snad ani nemá cenu měnit!!? pokud nemáš drahý repráky, neuslyšíš rozdíl a ani s drahejma reprákama bez učí nepoznáš rozdíl..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.