Zvuková karta a Repro soustava

zdravim potreboval bych poradit s vyberem zvukovky a repro soustavy ... zvukovku mam na desce ale bohuzel mi moc nekomunikuje s W7 a navic na ni nejsou ovladace pro tento windows ... potreboval bych nejakou solidni zvukovku ktera bude pracovat i pod windows 7 a hodila by se k temto repro bud:
http://www.alza.cz/reproduktory-creative-inspire-5-d82994.htm

a nebo

http://www.alza.cz/reproduktory-genius-home-theater-sw-5-1-4000-d79803.h...

ktere repro byste doporucili a jakou zvukovku aby to vse makalo pod windows 7?

Diky za kazdou radu ;)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

co bych ti doporučil? ještě pohledat nějaký ovladače :D ty vistový či XPčkový jsi všechny skoušel? o jakou se jedná desku?

těmadle reprákama, ať už si vybereš jakýkoliv, tu zvukovku, ať už si vybereš jakoukoliv, příšerně degraduješ.. takže když už, nemá smysl vybírat zvukovku, ale prostě koupit to nejlevnější mluvítko.. osobně jsem si teda koupil Creative X-Fi MX Xtreme, ale k trochu jinému zvuku a nevím, jestli by se ti taková investice vyplatila.. ono by to určitě pomohlo, ale stále ne uplně.. ta Cerative má spoustu funkcí, ale u tebe bych se asi zaměřil pouze na reálný hardwarový prostorový zvuk..

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67534 fakt to nejlevnější.. na X-Fi a její výhody to nemá s timhle reprem smysl..

záleží hlavně na účelu...

volil bych Geniusy, i kydž je to jen dřevotříska, stále to hraje dřevěnějc než plastový kelímek ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.