Vyplati se PC sestavy na miru?

Dobry den, zajimal by me vas nazor na tzv. PC sestavy na miru, uvazuji o koupi noveho PC a v hardwaru se opravdu moc nevyznam, je tato sluzba opravdu tak vyhodna jak se zda nebo ma nejake skryte minusy? Dekuji

Obrázek uživatele Peca

Někdo nabízí sestavy na míru, ale stejně to dokáže tak dokonale ořezat, že to vyjde možná i nastejno jak nějaká hotovka.
No a pak jsou lidé, kteří staví z prověřených a kvalitních komponent a pak ta sestava je dobrá.
My zde na poradně dokážem zdarma poradit vhodné komponenty pro PC dle potřebného využití, pak už je na tobě jak to budeš realizovat...zda to složíš sám, nebo necháš složit firmu kde budeš kupovat komponenty (CZC myslím staví zadara). No a v neposlední řadě to jsme schopni sestavit i my za nějaký příplatek (dovolím si tvrdit, že líp než nějaká firma), to pak ale dle osobní dohody.

Ty ale asi myslíš firmy, které to zrealizují kompletně. Dej odkaz a okouknem co nabízí.

Kdyby jsi měl/a zájem nechat si nabídnout zde nějakou sestavu "na míru" tak napiš využití PC, cenu investice a jestli tedy jenom vybavenou skříň nebo včetně příslušenství.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Kamarad mi doporucoval PC na miru od Vipercomu http://www.vipercom.cz

Obrázek uživatele Peca

Podle těch sestav co tam mají uvedené to není žádnej zázrak, navíc nejsou uvedeny přesné názvy komponent (třeba zrovna u desky je to potřeba), to tam můžou pak narvat ten největší shit.
No můžeš si od nich nechat udělat nabídku včetně podrobného výpisu komponent. Potom to tady omrknem a uvidíme. Pro porovnání můžem navrhnou i my.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ok, moc dekuju za nazor :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Naprostý souhlas s Pecou.. Vždycky se najde způsob, jak zákazníka oškubat, pokud nevidí přesný popis komponent a ty komponenty neodpovídají nějakým "standardům" kvality..

Obrázek uživatele T.om87

Zdravím mohl bych vás taky požádat o radu? Mám tuto sestavu, ale při produkci dnešních her se mi zdá už poněkud slabá,myslíote žew by stačilo vyměnit jen pár komponent,nebo je lepší poskládat novou? Děkuji za rady

MB Gigabytes.775 p-35-ds3l 1xPCIex16, CPU Intel Core 2 Duo E4500 2,2GHz 775pin 800Mhz 2M Box,RAM DDR2 2048MB PC800 Box, HDD WD Caviar 250GB SATA 2500AAKS 16MB, VGA ASUS EN9600GT/HtDI 512M DDR3 PCIe x16, DVD-RW samsung, CASEMidi KME 0762 ATX 400W P

cena této sestavy byla před cca 5 lety 12000,-

Kdybych si měl poskládat nové pc,tak bych určitě použil mou Case A HDD a mechaniku.samozřejmě pokud by to šlo


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.