vyplatí se... nevyplatí?

Dobrý den, rád bych o odborný názor na cena výkon u notebooku (bit.ly/uvjLsG), popřípadě nějaké alternativy. byl bych rád aby na tom šly rozjet nějaké z novějších her :)

Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Cena výkon? Nic než katastrofa :))
Intel HD Graphics? Ne, na tom si nezahraješ.. Pokud ti šlo o toto.. Hardwarem je to NTB za 13K, to SSD tam ale dělá hodně peněz a ten hliník taky.. Je to totiž ultrabook, alias tenký notebook, který "vymyslel" Intel.. Alternativou (pokud nechceš tenkýý agilní ultrabook, ale herní stroj) je prakticky cokoliv mladší 10 let..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

děkuji teď je otázka jestli mám bejt rád že jsem byl obdarován tak drahým dárkem nebo bejt naštvanej že budu mít kryt na Microsoft office za 25k...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak ultrabook je vskutku zajímavá věc, o které jsem pojednával zde http://www.diit.cz/clanek/recenze-ultrabooku-acer-aspire-s3/39196/
Je to tenké, je to lehké, je to nevýkonné (na hry), ale vydrží to dost na baterku, vypadá to pěkně (hliník) a stojí to fakt moc peněz..

Asi tě zklamu. Z mého pohledu je to jen opravdu hezký kryt na MS Office (tato hláška mě vážně dost pobavila :)) )

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tady se zase ztřetávají dvě ideologie - můžeš to brát z materialistického hlediska - jde ti o výkon, nezajímá tě vzhled (většina "pařanů"), potom jsou to skutečně špatně investované peníze a kryt na MS Office :D, nebo ultrabook můžeš brát jako super stylovou věc, která sedí do tvýho image.

Kdybych byl holka a vybíral si mezi klukem, kterej má notebook Acer Aspire a mezi stejným klukem s ultrabookem (a nechodila bych na ČVUT :D), tak jseš moje jasná volba.. Určitě neházej flintu do žita.

Taky se na to koukni třeba z pohledu, že na hry máš doma super PC, na kterým rozjedeš všechno na ultra-high a do školy a na filmy do postele (s někým) máš c00l ultrab00k :wink:.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A nebo taky tak... Ale materialistku bych teda do postele nechtěl :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.