Výkonný ntb za 25000 Kč

Dobrý den , pomohli byste mi poradit , jaký notebook se mi hodí ? Chci velmi dobrý herní výkon , pořádný 17,3 palcový display , kvalitu , skvěle vyřešené chlazení a vhodné použité materiály . HDD takt 7200 otáček. Chci na tom hrát Mafiu 2 na vysoké detaily a další pecky. Rozhodně nechcu Acer nebo MSI . Značkám Dell , nebo Asus , popř HP nebo Sony... se nebráním . Procesor nemusí být čtyřjádrový , ale kdybyl utáhl také nějaké náročnější úlohy , uvítal bych ho . Určitě Sandy bridge - i5 nebo i7.Výdrž baterie mne moc netrápí a přenášet ho chci příležitostně. Kvalitní zvuk by byl určitě výdodou. Chci , aby mi vydržel alespoň 3 roky - možnost prodloužení záruky. Cena aby nepřesahovala 25000 Kč s DPH . Díky za odpovědi

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Původně jsem to chtěl pitvat a rozvádět, ale neudělám to. Dej mi ještě 1600 korun a http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=92656 je jasnou volbou bez jakékoliv debaty. Kromě té tříleté záruky splní vše, o té záruce nevím, jestli to umožňuje, ovšem tím neřikám, že by neměl vydržet, není to žádné ořezávátko z papíru :wink: Můžeš si zjistit, jestli ASUS prodloužené záruky umožňuje, myslím že ano, ale ne bezplatně..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Díky moc , taky jsem na něj narazil , byl mezi mými favority . Tohle ho ještě upevnilo . Takže Dell Queen 17R ani HP pavilion dv7-6050ec na něj nemají ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ten ASUS je přímo ROG hráčská série, to by bylo, aby měli... Oba mají podstatně horší grafiky a jsou zaměřené tak nějak obecně, spíše multimediálně.. Tím se dostáváme k tomu mému pitvání, kterému jsem se rozhodl pro dnešek vyhnout (doporučím projít si moje komentáře v jiných topicích nákupní sekce).. :))
Pro ASUS hraje teorie, recenze i praxe.. :-)

Obrázek uživatele Malignus

Dobrý den. Bohužel, notebooky se SB mají slabší grafiky nebo přímo jen ty integrované v CPU. Mě osobně se líbí tyto dva:

ASUS: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=92656
Notbooky z herní série Asus. Má větší rozlišení a lepší grafickou kartu. Taky jsem četl, že má dobré chlazení. Nemá SB. Tomu bych dal přednost.

Dell: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87624
Dell má SB, ale zase nižší rozlišení a slabší grafiku.

Záruční dobu nevím, ale v jednotlivých zemích poskutují výrobci různě dlouhou.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Malignusi, můžu se jen zeptat, v čem se tvůj ASUS liší od mého? Je to tentýž model :wink: shoda jen dokládá, že je dobrý, i když ty hovoříš jen z četby (recenzí), já jej měl v ruce :)) Chlazení má právě nejvymakanější z herních NTB.. A SB procesor má :wink:
Dell má víceméně stejnou grafiku, plus mínus, ale novější, méně žravou, shopnější.. ale je to prašť jako uhoď, hlavně to není vyloženě herní NTB, má podstatně horší chlazení a nemá vloženě hráčský design.. Prostě já myslím, že ten ASUS nemá chybu :))

Obrázek uživatele Malignus

To čtení chvíli zabere... A já nejsem tak bohatej, abych měl všechno osobně v ruce. :-P

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ano, čtené zabere, ale lidi toho napíšou.... :)) Dneska se těžko hledaj nezaujaté recenze.. Toho ASUSa jsem taky nikdy neměl, ale kámoš se s ním prostě musel pochlubit :D tak jsem mu to hned testnul a jen jsem si porvrdl co jsem si přečetl.. Já většinou ani moc neřeším co kdo píše, vycházím z toho, co vidím.. Fotky vnitřku NTB o něm napoví mnohem více, než dvacet recenzí.. :))

Ale jsem rád, že jsme se na tom ASUS ROGu shodli...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.