Výběr NTB

Dobrý den,
Chtěl bych si koupit NTB v ceně do 7 000 Kč. Bohužel moje znalosti nejsou dostačující a mám strach abych nebyl nemile překvapen. Proto bych se rád zeptal jaké kritéria by měl notebook splňovat. Mám 15 let a notebook chci používat pro serfování na webu, pro práci s kancelářským balíkem ale samozřejmě bych koukal někdy na nějaké filmy a ojediněle bych si zahrál nějakou hru. Kdybych psal něco v nějakém editoru tak by při tom samozřejmě hrála hudba, byl zapnutý internet apod.)

Díval jsem se po internetu a nevím jestli raději koupit nějaký starší, nebo nový.
Našel jsem pár typů na gigacomputer.cz (np. http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/301709-hp-comp aq-6720s.html, nebo http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/171844-dell-in spiron-e1505.html). Na těchto vebovkách jsou často grafiky od "INTEL", a já nevím jak si v dnešním světě stojí.

Předem velmi děkuji za odpověď.

S přáním hezkého zbytku dne

Roman Sikora

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[66908] Výběr NTB

Za 7K si bohužel opravdu nekoupíš zázrak. Je ale potřeba si ujasnit, co chceš vlastně dělat..
Gigacomputer prodává "použité" booky - výstavní, předváděčkové, zkušební, bez záruky. Když máš štěstí, tak se jedná o téměř nepoužitý kus, když ne, tak může být u škráblý a hlavně je otlapaný..

Rozhodně bych si asi ale nekupoval nějakej uplně stoletej shit, jako toto.. Pěkně novej hardware s opravdovým výkonem.. Ideálně něco jako http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85115 ale to už je dost přes cenu. Jenže za pár korun nemůžeš chtít nic moc. Tady je alespoň použitelný grafiký výkon na nějakou tu hru, protože s čímkoliv od Intelu se ohraní nedá ani mluvit.. Ovšem pokud bys hry bral jako tu nejmenší potřebu, bylo by lepší něco s Core i3 alespoň.. Jenže to stejně za 7K prostě neseženeš.. Za 7K jsou netbooky, ale ne notebooky schopné multitaskingu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.