Výběr noťasu

Byl jsem už rozhodnutý, a už jsem si objednával http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140081000000186H jenže zjišťuji že na žádných, ale žádných webech ho nemají. Takže teďkom si nevím rady, byl jsem vázaný jen na to lenovo a teď si nevím rady do jakého noťasu za stejnou cenu jít. potřeboval bych poradit, beru to hlavně na hraní a pracování v archicadu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Do čehokoliv os ASUSu nebo HP se tejnou nebo podobnou konfigurací..
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95931 výhodou a zároveň nevýhodou je fullhd rozlišení - při téhle úhlopříčce hodně husté dpi, to by ti mohlo vadit, ale zase více plochy pro práci...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89628 má pak menší ramku i lehce slabší grafiku..

Modely s AMD grafikami nejsou na CAD aplikace zrovna vhodné, i když jsou výhodnější..

Obrázek uživatele Bublikk

Jako náhradní co jsem tak měl že bych ještě bral je: http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6155ec-d250197.htm#foto co říkáš na toto, je to výhodnější volba než ty dva odkazy cos sem hodil? díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No jak se to vezme. nVidia má v CAD aplikacích větší podporu, resp podporované je Quadro, ne Geforce, ale jejich architektura je víceméně totožná a ty CAD aplikace tam pracují o malinko lépe.. Víceméně by jsi to ale nemusel poznat, nebo by jsi to překousl, žádná "herní" grafika není dělaná na vektorové operace atd, ať už je to GeForce, nebo Radeon.. Jinak slušný NTB..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.