Výběr netbooku do 7000

Ahoj , chci si udělat radost a koupit si nějaký ten 10.1" mininotebook. Chci ho hlavně na internet , filmy a možná ani na nějakou tu starší hru (GTA SA, Flatout atd...) .
Jaký by jste mi doporučovali?? (Maximálně 7000Kč)
Víc se mi líbí AMD C-éčka než Atomy...

Líbí se mi tento :
http://www.czc.cz/asus-eee-pc-1015bx-whi158s-bila/108212/produkt?q-categ... (na tady tom bych možná rozjel i náročnější hry ne?)
Díky Petr

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Mám ozkoušeno, že céčko zmákne i Mafii II, takže asi splní, co požaduješ. Každopádně výkonem třeba pro facebook a obecně tyhle zmršené skripty, které tahne procesor, je to prostě zařízení s kompromisy, a více než A4ková stránka FB už jede trhaně tim víc, čim víc toho tam je... S tím se ale musí počítat.. Stále je to "far, far better than Atom"..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jj Díky za odpověd , a konkrétně na tomto netbooku by ta mafia II jela a jestli jo tak bylo by to hratelný ??? A podporuje Ten Windows 7 Starter ty aplikace a hry co jsou na klasickým Win 7??? Díky za odpověd

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Startery jsou osekany ve věcích, které nepostřehneš, snad kromě změny tapety plochy, ale k tomu máme zde na webu návod. Hry i aplikace samozřejmě podporují, je to klasický windows. Jen jsou tam limity na velikost ram a podobné kraviny.
Mafia II na nejnižší detajly je na tom hratelná, což je na netbook za 5 000 korun úspěch, si myslím :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.