Výběr CPU/GPU

Dobrý den ,
Chtěl jsem se zeptat jestli by tu byl nekdo ochoten mi pomoct s výběrem CPU/GPU.Jsem ochoten zainvestovat 6,5 tisice.I kdyz to neni mnoho ,mozna se vam to bude zdat malo ,ale vic posledni dobou nemam.Tak a k veci..

Základní deska - P5KPL-AM SE
Paměti - 2x DDR2 ,1GB ,800 mhz ,CL 5
Zdroj - MaxPower 400W ATX (asi nebude stacit ,popripade koupim lepsi ale jestli bude ,tak ho necham)
Win XP 32-bit

Momentálně jedu s procesorem Intel Celeron D 346 ,3066 mhz (prescott).A integrovanou grafikou na zakladce GMA 3100.

Jeste jeden malinkej problem i kdyz pisete na svych starankach ze pri zatezi je normalni teplota MB 45-50 stupnu ,tak me v programu Probe uz na 45 stupni blika cervene a tak jsem se chtel zeptat jestli je to v poradku ,protoze mam z toho strach.

Doufam ze se aspon nekdo ozve,poradi mi a popripade se tu dohodnete nademnou v koupe toho CPU a Grafiky.Dekuju predem

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jistě že bude někdo ochotný :D

a k jakému účelu má PC sloužit?

nevím, jestli se na s775 ještě vyplatí upgradovat, je to starý socket, tenhle přecijen i docela pomalý.. nevím, zda se nevyplatí spíš koupit aj novou desku a vlastně celý komp.. protože doprodávající se procesory do s775 jsou fakticky předražené.. záleží ale jaký potřebuješ, tedy na co..

co se grafiky týče,t aké velmi záleží na účelu..

podle toho co vybereme budeme vědět zdroj, ale moc šancí mu nedávám.. už jen ten název - to rozhodně není kvalitní zdroj..

Obrázek uživatele souhil
[38412] re:

Ahoj sem rad ze se nekdo vubec ozval.
Takze ,
Chtel bych PC ktere nemusi byt ani nadupane ale spis takove prumerne ktere zvladne hry jako napr.:Lineage 2 ,Trackmanii ,CSS a nebo i nejake starsi hry.I kdyz ted co jsem napsal vse zvlada ,tak s malyma FPS a to me stve.Tak bych chtel dat dokupy prumernou sestavu ktera takovyto hry zvladne bezproblemu na vysoke detaily..Nic vic nic min

S tym socketem to vim ,ale ted jenom preci nejsem pri vate (a asi jeste dlouho nebudu) takze z myho financniho hlediska bych si mohl koupit zakladku za 6.000 a pak az za rok neco na ni dokoupit.

Doufam ze jsem to shrnul dobre a doufam ze se opet ozvete.Dik

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

heh tak na to nepotřebuješ opravdu žádné dělo :) ASUS EAH 4670 512MB http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67048

na tom si zahraješ všechno :) já mám tuhle grafiku a dávám na ní na totál plný Dirt2 což je trochu jinde než co chceš ty ;) resp ještě je to dost přesílené.. :D ale asi se nevyplatí investovat tolik, možná by stačil i slabší procesor.. záleží jak se cítíš, ty peníze se budou do budoucna hodit a když od toho nechceš víc než jsi psal, nemá to smysl přehánět..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.