stolni pocitac okolo 20 tisic

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

V téhle cenové relaci se ti víc vyplatí jít do procesoru AMD a ušetřit. ASUS M5A99X EVO a AMD FX-6200, ramky vzít ve verzi CL8, a rozhodně nešetřit na zdroji. Naxn je levnější série zdrojů, které mne moc nepotěšila. Spíš bych to viděl na osvědčený Fortron Black Power 550W nebo Aurum 500W.
Jako disk by se více hodil Caviar Black, ale je dražší, takže alespoň ten Blue, pokud neplánuješ koupit SSD. Jet jenom na Greenu není chytré.

Obrázek uživatele stempy

hale vubec se v tom neviznam ale dekuju moc za rady spis jestli bys nemoch to slozit jak bys to delal pro sebe :D protoze fakt nwm ja to chci jen na hry aby to bralo crysis2, gta4,skyrim a pod. na co nejlepsi kvalitu :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tyhle hry to dá samozřejmě bez problémů. Ale Ty Intel procesory jsou bohužel velice předražené. Ale jako špatné to není. Jen ten zdroj bych vyměnil a ty ramky. A ten disk, nebo koupil SSD. My jsme za 20K složili bednu sice slabší (přesto dostačující), ale kvalitní:
ASUS M5A99X EVO
AMD FX-6200
Gelid Tranquillo rev2
Corsair Vengance 1600MHz CL8 2x4GB
Sapphire HD7850 OC 2GB
Fortron Black Power 550W
WDC Black EX 500GB
case podobné cenové kategorie (NZXT Lexa S), proti CM nic nemám, moc dobrá skříň.
Grafika je o něco slabší (~20%), ale o totéž levnější.

Největší výzvou dneška je asi Metr 2033 v DX11 s tesselací. Sestava s ním nemá problém na nejvyšší detajly (bez PhysX nebo na medium)

Obrázek uživatele stempy

tak to je super hodne si mi pomoch dekuji


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.