Sluchátka k notebooku (*VYŘEŠENO*)

Zdravim,
mám v plánu koupit si na kolej nějaké "lepší" sluchátka. Aktuálně teďka používám špunty, co sem dostal k telefonu, ale na delší sledování filmů s nima to není uplně ono. Chtěl bych tedy náhlavní, pokud možno i s mikrofonem, ale to není nutné. Mám vyhlídlé tady tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85219 Na hudbu prý nejsou sice nejlepší, ale na filmy a hry jsem se dočetl, že jsou supr. Velké plus pro mě je, že mají svojí zvukovku, protože mám pocit, že výrobce mého ntb (Asus K50AF-SX025) to s konektory zvuku uplně ne zcela domyslel. No prostě ve sluchátkách slyším takové proměnlivé pískání a odpovídá to aktivitě HDD, nejsem zvukař, ale toto mě štve. Možná cenová relace je 1000 - 1500 czk, vím, že to není moc, ale nemůžu si dovolit víc. Jsou ty výše zmíněné Creative to nejlepší, nebo by bylo lepší koupit zvlášť nějakou USB zvukovku a k ní nějaké levnější sluchátka? Díky moc za jakoukoliv radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Koukám zde nám zmizely všechny příspěvky :(
Ty sluchátka jsem slyšel, hrají vcelku obstojně na tu cenu. Určitě dobré. Záleží hlavně na konstrukci - mě nevyhovuje tahle "volná" konstrukce, jakoby to "netěsní", utíkají mi bassy. Pokud stejný problém nemáš, budou se ti líbit..

Zvukovky Creative jsou podstatně lepší, než cokoliv v NTB integrované.. To pískání ale spíš bude nějaká fyzická závada, kterou by stálo az to řešit.. Může to být banalita, ale také nemusí.. Mě do zvuku (i USB zvukovky) probíjel bzukot vadného trafa adaptéru)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nějak mě to nechce přihlásit.
Tak asi do nich půjdu, vyzkoušim a kdyžtak v nejhoršim vrátim.

V NTB s tim zvukem bojuju nějak od začátku, myslim, že jsem to řešil tady na fóru, že zvuk vypadával a pak to vyřešily nové ovladače. Očividně ale problém nějak stále existuje. Aktuálně si nemůžu dovolit ntb reklamovat, takže uvidím co s tim udělá ta externí a kdyžtak po konci semestru reklamuju.

Díky moc za rady a tvůj čas.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To přihlášení pořeš vymazáním cookies, resp vstupem na hlavní stránku, odhlášením a novým přihlášením.. Určitě se pak vyjádři co si o těch sluchátkách myslíš..

Obrázek uživatele GSMAN

Tak je mám doma a pár dní zkouším. Na hlavě příliš netlačí (i s brýlema), basy mi neutíkaj, výšky jsou taky dobré. Jediný vroubek co mě potkal je, že při přehrávání přes tu externí zvukovku ten zvuk praskal, ale to sem se dozvěděl, že je častý problém, který se řeší reinstalací Windows, což jsem provedl a dál už je to bez problému. Takže spokojenost. Díky moc!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Za málo, víceméně jsi si poradil sám :-)