Prosím o radu s herním počítačem...

Chtěl bych si pořídit herní počítač, ale z jiného fóra jsem pochopil, že je lepší a levnější si herní počítač nechat složit. Nicméně do toho zase nechci dávat zbytečně moc peněz, tedy max. 15 000. O počítačích co se týče obsahu jako např. ramky, HW nebo grafika toho moc nevím, proto žádám o radu někoho, kdo tomu rozumí. Nechci počítač který zvládne nejnovější Battlefield nebo CoD nebo bůh ví jak náročné hry. Hlavně bych tam chtěl rozjet hry jako Assassin's Creed apod. něco řekněme středního kalibru. Ptám se tedy: Kde si mohu složit takový počítač složit a kolik mě to asi cca bude stát? Počítač bych využíval hlavně na hry a na vytváření videí v nejrůznějších programech.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No, 15K je opravdu málo. Ale jak vidíš, sekce Nákupní poradenství je bohatá a neuděláš chybu, když si ji proskáčeš, aspoň nejnovější témata, ideálně kolem tvé cenové třídy. Dozvíš se tam jendak co, jednak proč, ale také i kde a jak.
Nejlepší je složit si to sám, nebo poprosit kamaráda, který je manuálně zručný.. Vyjde to levněji a mnohdy i lépe. Pokud při stavbě neuděláš chybu, tak je to jen dražší 3D puzzle..
A co do skladpy samotného HW, hotové sestavy se nevyplatí. Jsou z nekvalitních součástek mají vcelku slabou grafiku.. Ovšem vyjdou často levněji, než individuelně složené sestavy a co si budeme povídat, cena je důležitá..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.