PRODEJ - vyladěný herní počítač

Po letech se kvůli škole stěhuji na nabušený notebook a nabízím k prodeji svůj vyladěný stolák :-)

Někoho možná odradí fakt, že je tam AMD procesor, nějaký coural to rozhodně není. Byť je sestava primárně herní, i renderovat se na tom dá, nabízí to cirka třetinu výkonu, co nové i3 3770K za hodně tisíc korun.
Na hry je tam pak hlavně grafika, která zvládne i metro 2033 na střední detaily. 6GB ram je dost a dost.
Je tam nový zdroj, Enermax - špička mezi zdroji - s vysokou efektivitou, a také nová bedna od Enermaxu, která se dlouho neprodávala a je díky tomu raritní, a navíc velice dobrá. Design je "herní", ale není "brutální" ani rušivý, větráky mají prachové filtry, přední navíc svítí, bedna má i hotswap pozice a slušný cable management a perfektní odhlučnění HDD.
V bedně jsou teda dva nové disky, rychlý WDC Black LX 500 GB a brutální SSD Kingston 90GB.
Je tam i 7.1 zvukovka Creative, která se postará o skvělý zážitek ve hrách, filmech, hudbě... K tomu se pojí i 5.1 repro Genius. Není to žádná luxusní kvalita pro audiofily, ale 5.1 znamená hodně, fakt to je ve filmech i hrách super. No a bassy to má :-)
Je tam samozřejmě legální Win7 Professional x64 CZ OEM
No a pak 22" FullHD monitor, mimochodem asi nejlepší monitor, co jsem zatím viděl. Neduchaří, nemá vyblité barvy, nebliká, neblbne... Jen na HDMI kabelu jaksi nepřechází do "stand-by", je potřeba ťuknout na čuflík. To je ale, výměnou za skvělý obraz, detail.
V periferiích je ještě suprová herní myš Logitech MX518, kterou ale vydám jen v případě velkého zájmu. No a obyčejná klávesnice s nízkým zdvihem, na které už potisky písmenek pomalu zmizely. Její cena je "za odvoz".

Kompletní soupiska komponent je zde http://www.czc.cz/9je7jt9v2chmdac5tp7hjhc6s3/seznam ale popisky už jsou hodně staré, tak si jich nevšímejte :-)

Nicméně cena celku, včetně monitoru, OS, nového zdroje a skříně (rok), a obou disku (pár měsíců), monitoru, klávesnice, myši a reproduktorů je 25 000 korun. Možná je i dohoda, smlouvání o ceně, případně koupi "jen bedny bez..."
V případě zájmu mi pište přes kontaktní formulář na profilu, nebo zde zanechte mail, a já vám napíšu :-)
Jen bych dodal, že sestavu navrhoval (postupně upgradoval), stavěl, používal a udržoval "zkušený uživatel" - já :-) Takže mohu její funkčnost zaručit, poskytnout i pozáruční servis, atp :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.