pracovní pc

Dobrý den chtěla bych se poradit. Začíná mi blbnout můj pracovní počítač. A tak se začínám dívat po jiném. Potřebuji aby mi tam fungovaly účetní programy Učto a Premier. Internet, office, adobe reader. Našla jsem tento počítač http://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-c200-d324007.htm. Protože bych chtěla all in one, aby mi to nezabíralo místo. Sestavit pc asi all in one nejde že? Moc počítáčům nerozumím, tak nevím jestli je k něčemu ten co jsem našla. Tak prosím o radu, popřípadě jestli by jste mi nějaký počítač poradil. Děkuji

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[75434] pracovní pc

A ještě jsem se chtěla zeptat, tam je napsané u operačního systému, že tam je DOS. Co to znamená?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[75435] pracovní pc

Pokud tím programem myslíš http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/finance_a_ucetnictvi/... tak ten jsem na Windows 7 rozběhl vklidu. Ten premier je velký, stahovat trial nebudu. To jim spíš napiš, zda to na Win7 také funguje, ale stránky mají moderní, tak by mohlo..

Nicméně DOS je systém, který asi používat nebudeš. Buď si musíš přikoupit Win XP, nebo Win 7. Pokud bude Premier funkční, pak sedmičky určitě.

All-in-One PC si bohužel nesestavíš, lze jen vzít, co je. Nějaký extra výkon asi nepotřebuješ, ale zaměřil bych se na velikost displeje - přecijen mučit oči se při práci nevyplatí, a 22" s FullHD rozlišením (a v případě potřeby zvýšením DPI) by byl asi ideální, nehledě na to, že se vejdou krásně dva A4kové Wordy vedle sebe.

Je to už sice dražší sranda, ale http://www.czc.cz/asus-eeetop-et2210euks-cerna/110837/produkt?q-category... bych si v takovém případě vzal já. Nehledě na to, že Intel Atom procesor je pomalý i na to málo práce, co po něm budeš chtít.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.