Poradte s grafikou.

Dobrý den. Budu kupovat ntb a mám vybraný http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-d200715.htm Potřeboval bych pomoct s grafikou. Ntb budu používat do školy a na hry.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a co chceš pomoct s grafikou? není zrovna nejvýkonnější v dané cenové kategorii, ale ani k nejslabším.. je to ekvivalent HD5470 a rozhodně je pomalejší než HD5650, které se v téhle ceně taky nachází.. ovšem většinou v NTB Acer, které patří k "méně kvalitním", není zrovna nejlepší pro přenášení, ale za dané peníze dostaneš podstatně větší herní výkon, a u NTB řady TimelineX obrovskou výdrž na baterii až k 11 hodinám, což je do školy naprostá bomba...
otázka je, jestli upřednostníš kvalitu, nebo výkon, ale to co jsi našel je kompromis spíše kvalitní, baterka je slabší a výkon taky...

Obrázek uživatele CdissKiller

A myslíte že je lepší než http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73029. Já to MSI měl a výkon docela dobrý, ale po všech poruchách ho měnim. Nemohl by jste mi třeba mějaký najít na netu do 20 tisíc. Aby byl výkoný a baterka měla třeba kolem 3 hodin.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no ta je rozhodně výkonnější... ano, MSi jsou pěkné šunky... koukni se po ASUSech, HP, Dell, Lenovo, Toshiba, Sony.... ASUS G* jsou přímo určené pro hry, ale do těch 20K je výběr vcelku omezený.. zkus pohledat... pak je na CZC v nabídce jeden Acer s HD5650 a Phenomem 830 nebo 920.. to je slušný kousek s 8 hodinkama výdrže, i když šasi nepatří k nejodolnějším..

Obrázek uživatele CdissKiller

A je lepší Nvidia geforce GTS 160M nebo AMD Radeon HD6370.
Nerad bych zase koupil nějakou šunku. Po poslední zkušenosti s MSI.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nVidia je cca 2x výkonnější, patří k velmi vkonným čipům, ale také patří do série čipů, které do 2 let shoří a záruka to většinou nekryje (čipy jsou záměrně prodávány vadné)

Obrázek uživatele CdissKiller

Díky za pomoct, popřemýšlím o tom a uvidim.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.