Podporuje tato grafika 1920x1080 ?

Chtěl bych se zeptat,zda grafika NVIDIA GeForce GT 320M podporuje rozlišení 1920x1080,kdybych notebook připojil přes HDMI k Full HD televizi?Popř.jestli by nebyl nějaký problém tímto způsobem využívat notebook namísto stolního PC. Díky..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, podrporuje, ne nebyl, ale je to nesmysl..
vzhledem k ceně tě stejně drahý desktop vyjde mnohem výkonněji, běžný desktop za 15K je nabušená herní mašina, proti které si tahle grafika ani cokoliv v NTB neškrtá.. také je rozdíl v hlučnosti, chlazení, použizelnosti.. jens e to nedá tak snadno odnýst a nemá to integrovanou baterku..

Obrázek uživatele LUCAS 87

Díky za odpověď
Jinak ntbk na náročný hry nepotřebuju,od toho mám PS3 a k té použitelnosti,stejně plánuji že si dokoupím bezdrátovou myš a kláves.Ta hlučnost snad taky nebude tak hrozná,když na tom nebudu spouštět nic náročnýho,jinak by snad neměl být problém.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to taky záleží, jaký chceš koupit, nevím model takže jen od grafiky odvozuji kategorii 15-20K.. za to už by bylo pěkné pasivně chlazené (tedy 100% tiché) domácí HTPC s poměrně slušným výkonem a multifunkčním využitím :))

nechápu, jak může mít někdo na "náročné" hry konzoli, když výkon i kvalita grafiky odpovídá PC z roku 2005..kam se taková konzole vzhledem hrabe na bednu za 15K určenou na hry.. chápu ale analoový ovladač..

s tou hlučností ale na tom NTB nijak skvěle nejsou, bezdrátový kláveska a myš se dá koupit i ke klasickému PC.. vyjde tě to nastejno, ale když budeš najednou náhle potřebovat výkon, ntb ho mít nebude..

Obrázek uživatele LUCAS 87

tak nakonec jsem vybral stroj s jinou grafikou http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=82652 myslim že HD 5470 by měla bejt výkonnější než GT320M a snad i než ATI 1950pro kterou mám ve svym PC.Jinak s tou konzolí jsem to špatně napsal,je jasný že výkon PC je někde jinde než u konzole,šlo mi ale o to zahrát si "PS3 only" tituly jako uncharted,gran turismo,NHL...z pohodlí křesla,neřešit nějaký nastavování a jestli mi ta hra pude/nepude.Noťas chci hlavně kvůli přenášení,jinak bych určitě taky volil stolák.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

přenášení jsi ale zpočátku nezmínil, jinak bych tě samozřejmě neumlouval :))

ta grafika určitě lepší je, ale Gigabyte bych vážně nekoupil.. číhni po ASUS, HP, Lenovo, Dell a Toshiba..

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80376 kam ten svět s těma cenama spěje, tohle má stát 15K!! :D je sice bez OS ale i když ho koupíš zvlášť, cenově to vyjde stejně..

Obrázek uživatele LUCAS 87

Tak tohohle sem si ani nevšimnul a za tu cenu paráda!Jinak proč se ti nezamlouvá GIGABYTE mají špatný zpracování,nebo sou poruchový ?myslíš že výkonově by byl lepší ten ASUS co si posílal,nebo tenhle ? http://www.alza.cz/asus-pro5did-sx236-d199797.htm?kampan=zbozi.cz

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Gigabyte je dobrý u základních desek, ale ani tam mu moc nevěřím.. mezi NTB je to ale nováček a z too je ještě větší strach.. spoléhám na ověřené značky, do práce HP, domu ASUS..

ta GT320 je o něco slabší než HD5470, ale procesor je zas o něco silnější.. jelikož ale největší brzdou NTB je grafika, volil bych tu silnější..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.