PC mikrofon

Ahoj, chtěla bych poradit ohledně koupě PC mikrofonu. Moc tomuto hardwaru nerozumím.Dělám animované filmy a potřebovala bych mikrofon díky kterému si bych mohla ke svým filmům nahrávat doma zvuk.(formát mp3, USB) Nemám moc peněz tak by mi stačil co nejlevnější, ale samozřejmě aby byl i kvalitní. Předem děkuji za radu :-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[10836] PC mikrofon

Poradit s koupí samozřejmě můžeme, ovšem musíte uvést, co přesně chcete s mikrofonem dělat. Uvádíte tam nějaké USB a mp3, ale tomu moc nerozumím. Těm pojmům samozřejmě ano, ale ne v tomto případě.
(Mikrofon se nepřipojuje k systému přes USB rozhraní a výsledný formát, MP3, si ovlivňuje každý jedinec sám ...).
Napište nám, k čemu přesně chcete mikrofon potřebovat, myslím tím, co bude cílem nahrávky (hlas, hudba, více hudebních nástrojů, sbor) ať můžeme vybrat mikrofon přímo na míru ....

Obrázek uživatele Evilin
[10837] PC mikrofon

Jak jsem psala výše potřebuji jej k ozvučení animovaných filmů, myslela jsem že se připojuje přes USB(to jsem nevěděla) Nahrávka by měla být většinou hlasová popřípadě hudební nástroj nebo ruchy(např. zavírání dveří, šustění papírem atd...) Ohledně formátů: U mikrofonu se může zvolit mezi více formáty? Děkuji :-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[10838] re:

Ano, mikrofony nejsou připojené přes USB rozhraní, ale přímo do zvukové karty, které ej k tomu stavěná ;)

Jinak jsem se byl poradti u kolegy a preferuje značky Shure a Seinsheiser. Osobně tedy používá ty Shure. Já jsem vám na netu našel nějakou jejich nabídku, kde jsou i dle mě přijatelné ceny. Osobně tedy doporučuji dívat se právě po těch Shure a ještě k tomu z řady PG ...

http://eshop.kytary.cz/index.php?SE4666:Znacka:Shure:0:0


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.