Nový herní PC kolem 20ti tisíc

Ahoj, kamarád by si chtěl pořídit nový herní pc, ne nějak moc předražený tak do 22-23 tisíc. Já nejsem moc odborník tak bych se rád zeptal tady, zdali byste mi mohli pomoci s výběrem součástek. Chtěl by to asi postavit na AMD základu, protože to nabídne vyšší výkon v nižší cenové relaci než intel. Ovšem já se vyznám pouze v intelu, tak opravdu nevím jaké součástky a proto se snažím zeptat zde.

Za každou radu a pomoc budu moc vděčný.
Scawer

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pokud chceš, aby ta sestava byla dokonalá po všech stránkách, pak http://www.czc.cz/c6bkg491v6jkcbu562laie8h98/seznam je tvoje volba
Za zvážení stojí jiná skříň - design, který vyhovuje jemu, ale aby prošla naším schválením, a jiné SSD - velikost dle libosti, a též značku, pokud projde naším schválením.. Jinak asi nemá smysl do toho rýpat.
Jasně, mnoho komponent je dražších, než si mnoho lidi myslí, že je nutné, ale pokud s tím chceš jít za rok na reklamaci, proč ne.. Stejně tak rozšiřitelnost, stabilita.. Na úkor kvality (a tedy stability a uživatelského komfortu a životnosti) se to dá osekat o takových 5 tisíc, což se sice může projevit v silnější grafice, nebo Intel procesoru, ale nevyplácí se to - kdo šetří, navštěvuje podobná fóra často...kvůli problémům.
Jináč si na tom zahraješ vše na FHD a maximální detaily, snad kromě Metra 2033, tam to na úplně ultra může občas cuknout..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[82890] Díky

Ahoj, díky moc za ten seznam, mě osobně se ten seznam líbí. Kamarád není až takovej pařman jako já, takže asi ani neuvažuje o případném vylepšování v budoucnu jako já, a myslím že tvůj seznam je přesně na to dělaný, taky je podle toho vcelku levný na to jaký výkon nabízí.

Znovu moc děkuji
Scawer


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.