Nové PC - 3d cad programy

Ahoj
Compik jsem si stavěl naposledy tak pře 7 lety, od té doby používám na kreslení ve 3d Cad programech pouze notebooky. Nechce se mi dneska ale dávat do noťasu přes 40- 50 tis, aby mi chvilku vydržel a udržel se v trendu.
Takže jsem pročetl vaše témata, projel jsem i doporučené grafiky na cad fórech, ale na ty opravdu profi fakt nemám a jsou podle mě i trošku zbytečné.
Jde mi o compik, co bude dobře vykreslovat 3d grafiku (hlvně baráčky) a bude také obstojně a hlavně stabilně renderovat.
výsledek je tento:
http://www.czc.cz/dnp394r0hkjcr80qolsuhhmqv1/seznam
S monitorem nemám zkušenost a tak bude ještě pátrat, přece jenom do toho čumím pořád.
Doporučil by někdo ještě nějaké přídavné chlazení, jde mi docela i o tichost,
Díky za názory a připomínky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tahle sestava je ovšem spíš jako herní, zdá se. Vytknout je možné snad jedině ošizený zdroj (vem Fortron Black Power 600W) a skříň (ta se dá vydejchat, ale Elite 430 by nebyla od věci)..
Ovšem asi bych tu nebral Radeon. Teda pokud máš možnost využít Cuda akceleraci.

Konkrétně já mám teda notebook http://cdr.cz/clanek/lenovo-ideapad-y580-kvalitni-vykon-pro-studenta který má stejně výkonný procesor, jako tvůj počítač (pro potřeby renderu) a grafika celkem s klidem zvládá renderovat velké scény v Nitro rozhraní 3DSMaxu přes Cuda, a celkově má těm profi grafikám Quadro trochu blíž. Ale ani i na předchozím Radeonu HD5770 jsem necítil problémy s tímto, pouze ta Cuda tam nebyla. Zas to mělo jiné výhody, ale to spíš ve hrách.... Jinak zrovna tahle grafika nejtišší nebude. :))

Obrázek uživatele mmfmoc

Jako monitor bych zvolil tenhle dell
http://www.czc.cz/dell-ultrasharp-u2412m-led-monitor-24/95043/produkt
Mám s ním osobní zkušenosti a obraz je velice pěkný. IPS udělá svoje :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.