Nová sestava

Zdravim,několikrát už sem byl spokojenej s Vašimy radami (hlavně TOBIas) a tak jsem chtěl poradit s novou HERNÍ sestavou.Budu jí kupovat postupně jelikož prostě neumim šetřit a přítelkyně to tolik nepozná.Cenu bych nechal na Vás (nepotřebuju naprosté novinky 5x dražší než dostačující alternativy).Hlavně bych potřeboval aby byl co k čemu i dobudoucna (nevyhovující vyměnit atd). Zadalší bych tam chtěl wifi kartu.Case dobře větraný jelikož mám ze zadní strany málo místa a hlavně špatné zkušenosti s předchodím počítačem. na přední straně casu bych chtěl více USB. Procesor, který se do popř. trochu vylepšit..A coolery,zdroj a vlastně všechny komponenty aby neřvaly jak hovado (viz předchodí NOname zdroj a disky seagate).
A ještě by se mi líbil zdroj (vím,že standartně doporučíš Fortorn :D - nejsem proti ),který je samozřejm jak už jsem uvedl tichý ale líbilo by se mi kdyby vzadu byli jenom konktory a já si připojit jenom tolik a takové kabely jaké by byli potřeba (jako třeba na tomhle obrázku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73528 ).A myslím jen samotnou bednu...win a monitor mam.
Dík moc

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

samozřejmě modulární zdroj není problém, ale je také dražší, než asi ty Fortrony, které jsme zatím nakupovali :)) Black powery mají modulár :))

cenu na mě rozhodně nenechávej, protože já ti tam narvu ty nejvýkonnější komponenty, které se do té částky vejdoua vždycky každého duntím přihodit ještě toho litříka :))

kupovat to po kouskách je ale ta největší hovadina, kterou můžeš chtít :( protože komponenty se s časem mění a to co navrhnu teď by bylo za pul roku blé kupovat... takže plánování ne.. pokud chceš, můžeme začít nějakým upgradem toho, co máš, ve smyslu připravit na lepší komponenty, ale věř mi, ať už chceš investovat 15, nebo 25K, kup to celé, i kdyby se přítelkyně na halvu stavěla :))

Obrázek uživatele convert23

Jo tak tenhle by se mi třeba líbil ale nevim jestli stačí
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66058

Jinak k upgrade .....neni co :))
[url]http://www.pcporadenstvi.cz/node/11989#comment-48821]

tak do 20k +/- tvoje kalkulace :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo, ten nám bude nejspíš vyhovovat...
ASUS M4A79XTD EVO
AMD Phenom II x4 955BE (pokud se vejde, tak 965BE a k tomu AC Freezer Xtreme rev2)
2x2GB DDR3 1333MHz CL7 Kingston HyperX
Sapphire HD6870 (pokud se vejde, tak HD6950, HD6970)
Fortron Black Power 550W (v případě vyšších konfigurací 650W)
WD Caviar Black 500GB SataII
případně později datový Caviar Green 1000GB
LG DVD-RW SataII
Cooler Master Elite 310 RC

kolik to vychází?

Obrázek uživatele Malignus

Rozhodně 6950, protože jde odemknout a nataktovat přes 6970. :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a řekni, že 6970 nejde taktovat ještě výš :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.