Notebook

dobry den.. prosím.. chtěla bych se zeptat, jak a kde najdu, jak velký mám RAM... jelikož pro mé bežné užívání internetu, hudby, a komunikace je podle mě příliš mala.. Protože mám notebook stále zasekaný, a jde celkem pomalu než bežne počítače u přátel.. Děkuji..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[41751] Notebook

nejlepší bude dole na štítku, nebo v papírech od NTB (záruka, dodejka) zjistit název NTB, konfiguraci dohledáme.. jinak lze také použít program Everest 5 (viz sekce "ke stažení").. každopádně nezáleží jen na velikosti ramky, pro kancelářskou práci právě moc paměti potřeba není..

Obrázek uživatele Natali14
[41752] Notebook

takže je to ASUS A4000.. já se taky vtom moc nevyznám, ale v papírech jsem nic nenašla.. na štítcích taky ne... takže mám použít ten Everest 5..?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[41753] Notebook

to bdue nejlepší..

měl by mít 512MB a celkově je starší.. při jeho výkonu více nemá smysl, ale někdy už to může být málo paměti.. na kancelářskou práci by to stačit mělo..

Obrázek uživatele Natali14
[41754] Notebook

jojo, starší je, to vím.. no máme 2disky.. na Déčku je z 14GB volnych 11 GB.. a na Cečku je z 20GB volných asik 6-7GB.. Nemám třeba nekere soubory přesunout ne D-čko..? stahnu si jej...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[41755] Notebook

s daty není proč hýbat..

Obrázek uživatele Natali14
[41756] Notebook

ok.. :)) a mám jej nainstalovany.. co mam teda zmerit, nebo jak jej pouzit..?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[41757] Notebook

teď přesně nevím, ale buď v "počítač" nebo v "základní deska" se proklikáš na "paměť" a mělo by to tam být vypsáno.. myslím že i v počítač - souhrn to bude napsáno..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.