netbook do 10k?

Dobrý den...

rád bych si koupil nějaký netbook, ale jsem v tom naprostý lajk, takže si rád nechám poradit.

Netbook především potřebuji do školy na přednášky, takže bych vyžadoval co nejvýkonější baterii, která by to utáhla víc jak 4-5h (lépe i déle) při připojení k wi-fi (prostě zvládla několik přednášek v kuse). S tím souvisí kvalitní klávesnice na psaní, která by byla přínosem. Váha předpokládám, že u netbooku je vždy dost nízká, aby se bez potíží dal přenášet celý den v batohu? :-) Dále bych si na tom občas rád něco málo zahrál (když to utáhne World od Warcraft, který zrovna není tak náročný, tak budu spokojený...ale čím lepší hry to utáhne, tím budu radši :)) ). Uhlopříčku bych si představoval tak 11-13.

Můj kapitál je omezen na výši 10 000Kč, tak doufám, že se najde nějaký stroj, který by splňoval mé požadavky? :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Obávám se, že ne. Buď bude výkon, nebo výdrž na baterky.. Ovšem AMD C-50 APU zvládne 8+ hodin baterky a i nějaké ty hry, wowko na minimální určitě. E-350 je na tom s výkonem podstatně lépe (asi nejlíp z čehokoliv, čemu se ještě dá říkat netbook), ovšem na baterku dá těch 5 hodin asi jen bez WiFiny.. BTW na přednášce stačí stáhnout studijní materiály a WiFi vypnout :eek: v ostatních případech mají minimálně naše posluchárny několik zásuvek, o které je boj, ale stačí přijít včas..

Co do výrobců, hledej ASUS, Dell, eventuelně Lenovo a HP, ale nic jiného (Acer dá dobrý výkon za málo peněz, ale s malou kvalitou)..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

a mohl bych poprosit o doporučení nějakého z nejvhodnějšího netbooků? ...prosil bych jak z AMD C-50 APU, tak toho E-350, od každé jeden nejlepší, kdyby se dalo říct? abych si mohl lépe vybrat

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak jako pro studenta je pro mě ta baterka samozřejmě prioritou (u nás jsou zásuvky jenom v postraních uličkách a o to aby mi procházející strhl netbook vážně nestojím ) :)) ...takže si určitě vyberu ten doporučovaný s dobrou baterkou...každopádně díky moc za radu ;-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.