Multifunkční tiskárna

Zdravím,
chtěl bych pořídit multifunkční tiskárnu. Jenže vůbec nemám potuchy jakou vybrat, dále pak jsem slyšel, že jsou poruchové, neboť mají více funkcí:D. Představoval bych si ji tak do 2k a též by mě zajímalo kolik do toho bude stát toner.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, tak moc penez dotoho utopit nechceš, takže je vlastně jedno co to bude za tiskárnu, doporučuji hledat v CANON a HP. Tonery stejně budou stát jako celá tiskárna, ale to můžeš vyřešit levnýma refilkama a inkoustama a doplnovat si je sám, počítej s reseterem čipů na kazetách. Nesmíš nechat tiskárnu netisknout, jinak ti zatuhne inkoust a pak často ani čištění nepomáhá.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji za odpověď. díval jsem se už na pár tiskáren a většinou mají stejné rozlišení tisku, dále pak i skeneru, nevím podle čeho bych měl vybrat. Jsou tam i tiskárny značky Epson, jsou taky dobré nebo se jen držet Canonu a HP?
Mohl by jsi mi prosím tě nabídnout nějaké tiskárny, které myslíš, že by byli dobré - vyber z alfacompu.cz

Obrázek uživatele Michal Čížek

jo epson taky, rozhodně si nevybírej Lexmark a další podobné. Je to všechno stejné, ale u těch značek máš větší pravděpodobnost, že se to nepodělá už při druhém zapnutí. V téhle cenové hladině si vybrat můžeš sám, má to opravdu všechno stejnou kvalitu, jen ze zkušenosti vím, že u canonu je doplnění barev jednodušší než třeba u epsonu, ale to se už jen liší detailama.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.