Mini-ITX sestava

Zdravim,
chtel bych si postavit prenosny pc na zpracovani / generovani audio signalu (VSTi).
Mohli byste mi prosim poradit zda budou komponenty kompatibilni, vejdou se do krabice a pc bude stabilni?

Case+Zdroj - http://www.alza.cz/cfi-a6819-slim-150w-cerna-d158090.htm
MB - http://www.alza.cz/asrock-a75m-d284559.htm
Pamet - http://www.czc.cz/corsair-vengeance-low-profile-red-8gb-2x4gb-ddr3-1866/100492/produkt
CPU - http://www.alza.cz/amd-a4-x2-3400-d258038.htm
HDD - http://www.czc.cz/crucial-m4-7mm-128gb/101242/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Pevne_disky&utm_term=Crucial_m4_7mm_128GB

+ jaka je moznost, ze by se do krabice vesla jeste PCIe zvukovka?

Diky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No, procesor se základním chladičem se asi nevejde.... Bude to chtít nějaký nízký, nebo to bude hodně na těsno.. PCI zvukovka by se tam vešla jedině v low-profile verzi, ale není tam na ni žádná pozice, což mě překvapuje.. Skříň nepočítá se žádnými rozšiřujícmi kartami..

Co se stability sestavy týče, větší jistotu asi dává Intel platforma, ale dejme tomu... Potřeba je však, pokud to budeš zatěžovat, dostatečné chlazení, což je obecně v malých skříních velký problém..
V kompatibilitě komponent by problém nebyl, spíše bych ale vzal skutečně LP ramky, tyhle mají "normální" velikost, ale jsou "LP" oproti klasickým vysokým Vengancím...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Diky moc za odpoved,
toho jsem se bal, chladic zkusim poridit nejaky nizsi, v prumeru by mel byt procesor vytizen tak na 40%, snad se to uchladi.

PCIe zvukovek je bohuzel malo a LP jeste min:)
jeste me napadlo, v pripade koupe zvukovky ESI Juli@ (http://www.esi-audio.com/products/juliaxte/) vyuzit PCIe riser cable, zvukovku umistit jinam a upravit case

.. a nebo jeste krkolomnejsi reseni - zvukovka je "skladaci" (kvuli moznosti otoceni; ma ruzne konektory na obou stranach) - vyvest tedy piny interniho rozhrani ..

myslite, ze je nejaka z moznosti realna?:)

Diky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Je tu i možnost externích zvukovek přes USB, nicméně pokud si poradíš, ve skříni místo je.. Jen drž zvukovku dál od zdroje..

Procesor není problém uchladit, problém by byl pasivně... Uchladí ho každý aktivní chladič, ale musí se vejít do skříně a mít přístup vzduchu.. Ideální by bylo něco, co saje "někde" a fouká to ven ze skříně... Eventuelně malý vodník, ale to by jsi se plácl přes kapsu..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.