levnejsi reseni ?

ahoj jsem naprosty amater ohledne Pc takze jsem si nasel herni sestavu pro prosinec : http://www.svethardware.cz/doporucene-pc-sestavy-prosinec-2013/38613-5

myslim si ze ssd disk je zbitecne velky tak poradit nejakou levnejsi moznost a za dalsi jestli se neda sehnat za stejnou cenu lepsi graficka karta
budu rad za kazde rady a pripominky
PC bych chtel mit max do 30 000 Kč

Obrázek uživatele Martass

Já mám tenhle ssd http://www.czc.cz/samsung-ssd-840-evo-250gb-basic/134877/produkt?q-categ... který je stejně velký a levnější a myslím, že uplně stačí.
Jestli by ti stačil menší tak by nemusel být špatný tenhle http://www.czc.cz/intel-ssd-530-7mm-180gb-oem/132004/produkt?q-category-...
Nebo by ti stačil 120gb ? Nebo chceš výkonnější ? Napiš jakou chceš kapacitu a kolik za něj chceš dát.
Výhodnější grafika je ta R9 280X o které se tam taky zmínili, ale ty teď nejsou skoro nikde skladem.

Obrázek uživatele sakl

ten od intelu myslim ze bude stacit bohate, cenu neresim jak to bude pod 5 000 tak jsem spokojen. mozna by postacilo i tech 120gb, ale co jsem koukal tak tam je rozdil uz jen kolem tisice korun coz neni tak hrozne.

Obrázek uživatele sasha.cz
Obrázek uživatele kiko261

Túto tému som si nejakým nedopatrením nevšimol... ?!
Ja by som tu zostavu taktiež urobil úplne inak, v prípade AMD by sa skoro zhodovala s tou čo teraz poslal sasha - musím ti tam vytknúť zdroj, že pre túto zostavu by bol určite nedostatočný, čiže osadiť tam minimálne 600W kvalitný zdroj a zmenil by som aj chladenie na CPU za výkonnejšie.
Môžem sem zostaviť aj niečo od intelu, ale myslím, že tento topic už asi netreba ďalej riešiť... a nakoniec tá AMD zostava je dosť výkonná.

Obrázek uživatele Martass

Já bych to sestavil nějak tak jako je to původně.
Zdroj bych dal stejný, ale 620w možná jiný chladič, ale jinak je to podle mě uplně ok.Navíc v tom časopise tomu určitě rozumí.
Jestli bys to dokázal sestavit líp na intelu, tak to sem dej, rozhodně bych sestavu za 30K nestavil na AMD :D
Win 7 samozřejmě, toho jsem si ani nevšiml, že tam je 8

Obrázek uživatele kiko261

Martass ja som nepovedal, že by som to postavil na AMD (viz. hore podčiarknuté "...v prípade AMD..." ale zlá voľba to nieje.Inak súhlasím s tým, že tu sa už viac vyplatí ísť do intelu aj z hľadiska upgradu, keďže je to aj pre nový socket...
-Čo sa týka zostavenia myslím že by sa to dalo spraviť o tú tisícku-dve lacnejšie... :-) ale naozaj sa mi nechce len tak zo zvedavosti niečo vyberať :D.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.