Koupi PC???? (*VYŘEŠENO*)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Socket: souhlasí
Paměťová technologie: souhlasí
PCIE sběrnice: souhlasí
Chybí mi tu však ještě odkaz na zdroj, který to bude táhnout ...

Dle mého názoru jinak v pořádku. Počkejte si však na kolegu přes HW, který zkontroluje, jestli nebude někde nějaká zbytečná ztráta ve výkonu.

Jinak samozřejmě jsem zvědav, co budete chtít používat za OS. S dvoujádrovým procesorem byste již mohl uvažovat o vistě, ale v tom případě bych spíše doporučil navýšit ram na 2GB, ale samozřejmě s touto konfigurací ji v pořádku také spustíte. A držím vám v závěrečné fázi palce při instalování OS, protože problematiku okolo instalace a zavádění SATA ovladačů tu řešíme dnes a denně. A přitom to není mnohdy taková věda a u MSI co máte vy, myslím bez problémů ...

Obrázek uživatele TheALuminium

Takže já k tomu dodám, že vše je v pořádku a Základní deska je výborná, ale dnes bych radši doporučil dvoujádrový procesor od Intelu, jsou mnohem výkonnější (bohužel) než AMD a jak jsem koukal budete na tom chtít asi zřejmě hrát nějaké hry a to soudím podle výběru grafiky. Grafika je v pořádku ale radši bych váhal mezi značkami BFG, Gigabyte a třeba MSI. Neříkám, že Gainward je špatný, ale je většinou dražší. To co doporučil kolega 2 GB Ram je naprosto v pořádku a to je také pro hry dobré a ten procesor co jste si vybral mi přijde slabý na celou tu sestavu, ale hlavní je, že Vám mohu potvrdit funkčnost této sestavy.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tato sestava je vyřešená.
Tedy zamykám a přesouvám do správné sekce ...
Děkujeme za využití našich služeb! :))

//->LOCK & Přesun


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.