Koupě ntb

Tento měsíc nebo začátkem záři mám v plánu si pořídit ntb. Jeho využití je jednoznačně pro školu, proto jsem se ohlížel po něčem, co by mělo pevné šasi, integrovanou grafiku a velkou výdrž na baterku. Operační systém mi je celkem ukraden, ale dám přednost xp. Výběr padl buď na Sony viz. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52011 a nebo typický manažerský ntb lenovo : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54403. Jsem více nakloněn lenovu :). Kdyby se někdo zapojil do diskuse pro a proti budu jen rád.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[21488] Koupě ntb

mno, tak určitě ten druhej, nedivim se, že se ti líbí, má XP a 5tihodinovou baterku, taky lepší cpu, jen ty ramyk a disk menčí, ale myslim, že to vubec neva..

Obrázek uživatele Honza
[21489] Koupě ntb

Ramky vždycky můžeš dokoupit a disk, je to fakt školní ntb, takže ho spíš ani nevyužiju :)) . Spíš ještě dumám jestli nebude lepší 14-ka palcová.

Obrázek uživatele Gollumek
[21490] Lenovo

Jednoznačně Lenovo. Sony se mu nemůže rovnat. Myslím si, že to je jednoznačně lepší investice než právě do ntb od Sony.

Obrázek uživatele tatik
[21491] Koupě ntb

Taky se přikláním k Lenovu. Mám 15,4´´ a neměnil bych za 14´´. Pokud se jedná o parametry jako RAM, HD ..., pro potřeby školy je dostačující. Konec konců i menší by stačily.

Obrázek uživatele TheALuminium
[21492] Koupě ntb

Jsou to pěkné notebooky, ale já si stále nemůžu pomoci a radši bych vzal toho ASUSe http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58643 :))

Obrázek uživatele Gollumek
[21493] :)

TheALuminium wrote:
Jsou to pěkné notebooky, ale já si stále nemůžu pomoci a radši bych vzal toho ASUSe http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58643 :))

Kdybych si měla vybrat podle vzhledu NTB, tak bych šla do Asuse :) a kdybych si měla vybrat podle výdrže baterky a celkové odolnosti ntb, tak bych šla do Lenova. Nicméně, notebooky s nejlepší vydrží baterky jsou stejně HP Compaq EVO N620c. Výdrž baterky po vyzkoušení až 5 hodin při polovičním stažení displeje. Asi jediný HP, do kterého bych byla ochotná také jít :) http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2003/10/22/HP-Compaq-Evo-...
Dala bych sem českou recenzi, ale nechce se mi hledat :D

Obrázek uživatele TheALuminium
[21494] Koupě ntb

ASUS není jen vzhledově pěkný, ale taky poměr cena/výkon a o to mi jde především :???:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.