koupě notebooku

Dobrý den,
chtěla bych si koupit nový notebook a tak nějak si vybrala tenhle. Byla bych ráda za nějaké připomínky jestli je dobrý, za tu cenu nebo se mám podívat po nějakém "lepším" :)
v cenové relaci kolem 12 tisíc.
moc děkuji za odpovědi :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, neni vložen odkaz na NTB

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

už je tam :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Za 12K to určitě není zlý notebook pro tvé účely.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[74091] Asus vs. HP

Dobrý den, nemohu se rozhodnout mezi dvěma notebookz. Notebook budu potřebovat na vejšce ale také na doma. rozhoduji se mezi temito:
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6b80ec-dark-umber-d266765.htm#popis
http://www.asus.as/asus-n56vm-s4272v-156-i7-3610qm-8g-1t5-blurayrw-gt630...
http://www.asus.as/asus-n56vm-s4270v-156-i5-3210m-6g-750g7-dvdrw-gt630m-...
Poradte prosím.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Petře: jak v čem, lepší grafika a horší procesor.
Milane: Radeonu HD6770M nelze upřít fakt, že je skoro 2x rychlejší, jak Geforce GT630M. i7 procesor taky není nic, co by jsi extra potřeboval pro hry a IvyBridge vs SandyBridge je rozdíl akorát ve spotřebě, tedy výdrži baterie. Nejvýkonněji na hry tedy vychází Lenovo... Opět, hlavně záleží na účelu a požadavcích.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Dobrý den.
Přidám se se svou prosbou o radu. Vybírám notebook na VŠ a chtěla bych se zeptat, zda-li je možné sehnat nějaký kvalitní notebook do 12-ti tisíc (max. 15), na kterém potřebuji dělat základní úkony - hlavně psát, koukat na filmy, jednodušší úpravy filmů, úpravu fotek, jednoduchou grafiku...
Už jsem nad tím proseděla čtyři dny, ale s mou minimální znalostí a velkým výběrem jsem zatím víceméně ztracená. Děkuju za jakoukoliv radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://www.czc.cz/hp-probook-4530s-brasna/102486/produkt?q-c-7-f_2027123... Probook lze považovat asi za legendu, pochválí ho každý a je to asi jediný opravdu dobrý a oblíbený book od HP. Každopádně tvé potřeby splní jakýkoliv notebook, dokonce i ty "patvary" za 7 000 korun, i když tu grafiku a editaci s kompromisy... Důležité je, zda je pro tebe nějak zajímavá třeba delší výdrž baterie... To je totiž úplně jiná pohádka. Od studentky bych to očekával, zejména pokud dojíždíš na kolej..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.