kopje pc

budu si kupovat pc do 40000kc a chci aby to utahlo call of duty MW3 a chci aby to utahlo BF3.Prosim poradte. Predem dekuji za odpovedi.

Obrázek uživatele sasha.cz
[75042] kopje pc

Intel

Obrázek uživatele sasha.cz
[75043] kopje pc

AMD

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[75044] kopje pc

Tady nemá asi smysl lamentovat nad AMD a ušetřením, Intel je jasnej. Jen nevím, jestli jsem dostatečně pochopil sashovo použití notebookového diisku WD Scorpio.
SSD disk zde vyžadován není, ale rozhodně to není škodná komponenta.
BF3 na Ultra dají i slabší grafiky, takže i tady by se dalo ušetřit, a spíš investovat do lepší herní zvukovky Creative (~1500) a sluchátek (~1500), periferií.. Monitor je také možná příliš drahý, ale špatná volba to určitě není.
Plus ještě bych se zamysle, zda opravdu mATX desku - ty sloty mohou jednou silně chybět, a měnit kvůli nim tak drahou desku by se nechtělo.. A R3 není zrovna skříň na chlazení takovéhle brutální bestie..

Obrázek uživatele sasha.cz
[75045] kopje pc

Sry, v rychlosti jsem to tam nahazel...nevsiml jsem si toho disku.....samozrejmne mobilni ne :-) Ten monitor jsem mel chvilku doma a tezko jsem se s nim loucil....desku bych ja osobne vzal http://www.czc.cz/asus-p8z77-v-pro-thunderbolt-intel-z77/110766/produkt je to dalsich 600 navic....

Obrázek uživatele emact
[75046] kopje pc

chci celou pc bednu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[75047] kopje pc

Tos nám toho řekl. Jako jenom bednu, uplně bez periferií a OS?

Obrázek uživatele emact
[75048] kopje pc

jako pc bednu plnou vseho.

Obrázek uživatele sasha.cz
[75049] kopje pc

:D To je rozhovor....takže včetně Windows? Monitor máš? Jaký? Máš nějakou představu o case (bedně) ? Něco extravagantího se světýlkama a tak, nebo spíš decentně elegantní?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[75050] kopje pc

O vnitřku moc diskusí není, ať to bude co to bude. Sashův návrh s mojí úpravou je asi jediné, co se nabízí. Pak je tu možnost silnějšího procesoru, více/rychlejší ram, lepší grafiku, více disků, samé ssd disky, větší chladiče, více větráků, nebo vodník...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.