jakou lcd televizi k pc?

Dobrý den,chci si koupit lcd televizi.Nebudu na ní sledovat filmy pouze hrát Playstation 3 a hlavně jí využívat jako monitor k PC při hraní her.Stačí mi pro tento účel rozlišení HD Ready? Nebo je lepší Full HD?dík za odpověď.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

rozlišení se přímo úměrně odvíjí od poměru vzdálenosti a velikosti, tedy televize je přímo určená k tomu, aby se pozorovala z dvou a více metrů, u monitoru se předpokládá vzdálenost kolem jednoh metru.. výsledkem je, že televize je 2x větší, ale má stejné rozlišení..

záleží hodně na tom, v jaké vzdálenosti budeš a jak velkou plochu chceš a také, jak výkonný máš počítač, aby FullHD plně zvládal v plné kvalitě obrazu.. také rozhodujícím faktorem je cena..

Obrázek uživatele tonenimozny

já na tom budu hrát i PS 3 takže asi velikost 94cm a co se her na PC týče hlavně empire total war. jde mi o to,jestli je nutností mít full hd,protože pro ps 3 nutností není...

EDIT by TOBiAS: pro reakci použij tlačítko Odpovědět, ne Citovat, viz pravidla

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

samozřejmě, že FulLHD není nutností, grafická karta tě za to bude mít radši :)) ale jde o ten zážitek, který ti to poskytne.. FullHD obraz je prostě lepší, a když už televizi, určitě by se dala využívat i jako televize a nemá smysl kupvoat HD Ready, když dnes všecky televize a vlastně všecko přechází na FullHD..

zvážení je na tobě..

Obrázek uživatele Malignus

Ale pozor! Některé televize jsou svými výrobci označeny jako FullHD a přitom vůbec nejsou, takže pozorně si přečti specifikace dané TV. :-)

Tady jsou odkazy:
http://www.tvfreak.cz/art_doc-CD92393F44A6ACA0C125742300523951.html
http://www.tvfreak.cz/art_doc-3B4E3517B7AFBFBAC125770A00394F8B.html

EDIT by TOBiAS: systém sám rozpozná odkazy, není potřeba vkládat je do kódu


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.