Jaké máte zkušenosti s Toshibou a HP?

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s levnými notebooky (cca do 13 000) od Toshiby, HP nebo od Samsungu? Váhám mezi těmito 3 značkami a nějaké další názory by mi pomohli. :)

Velké díky za odpovědi :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Na Samsung zapomeň rovnou - je to nováček, nemá ani vlastní továrnu a nepřesvědčuje mě ani ve své doméně LCD monitorů..

HP byl pojem, ale říká se, že jde do háje od doby, co se výroba přesunula do Polska.. Bohužel modely z Polska tu ještě nejsou více jak rok, takže je brzo na souzení, záruka jim ještě rok poběží, ale podle mě na tom něco pravdy bude..

Toshiba je na tom s kvalitou velmi dobře, ovšem za tu cenu dostaneš jen velmi málo výkonu.. Zajímavá alternativa je ASUS..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ASUS je zajímavá alternativa, ale nemám s ním dobré zkušenosti a nevím, jestli se do toho chci znova pouštět.

O to HP jsem se zajímal a z mnoha stran mi bylo řečeno, že je to jenom o pracovní síle a ne o technologii výroby a že se tím pádem nic nezměnilo, tak nevím... ale už jenom to, že je to v Polsku mě popravdě trochu odrazuje :))

U té Toshiby se mi docela líbil model Satellite C660-1CV.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A právě pracovní síla ovlivňuje to, jak kvalitní a pevné to bude - korunu ušetříme na pracovní síle, korunu na tomhle jednom šroubku, korunu na tomhle kousku plastu... A po záruce mu prodáme zase nový NTB..

S ASUSem mám velmi dobré zkušenosti nejen v oblasti NTB, takže se ho vážně nebojím.. Ano, vadný kus se najde všude, ale ASUS je na tom poměrně dobře.. Ve statistikách reklamovanosti si vede tak, že je na prvním místě v žebříčku "žijících" NTB, kdy do 2 let odejde 13%, do 3 let 25%.. U Aceru kupříkladu je to 25% a 50%, HP je na tom podobně, ale jemu se do toho promítají hlavně Bussines NTB (služební ntb atd), se kterými prostě majitelé nezachází jako s vlastním majetkem, pracují v každém prostředí atd.. Dříve to byly opravdu skoro nezníčitelné stroje..

Ta Toshiba je určitě zajímavější, ale ASUS s AMD A4-3300 mi připadá o dost zajímavější, má hlavně více grafického/herního výkonu a slušnou výdrž na baterku..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.