HP Pavilon dv6-1440

Preju hezky den! Chtel bych pozadat o radu. Jaky mate nazor na koupi notebooku HP Pavilon dv6-1440? Myslite si, ze za 17tisic je toto dobra koupe? Notebook bude hodne zaprazeny, pobezi prakticky kazdy den tak 10 hodin a bude to multifunkcni zarizeni - office, brouzdani na netu, filmy, z her snad jen starcraft 2 - nejake supermoderni strilecky hrat nechci.. chtel bych se zeptat jestli nekdo ma zkusenosti s kvalitou provedeni, hlucnosti a poruchovosti a jestli nahodou nevite o necem s lepsimi parametry za stejne penize. Dekuji!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77373 tenhle je výkonem na dost jiné úrovni, ale po pravdě i když je to opravdu bytelný ksu Aceru, na kvalitu HP nemá.. ale na to mutlimediální použití by byl parádní.. pokud nebude hodně přenášen, vydrží dost.. al jinak ten HP nevypadá zle.. není sice postaven na tak moderním HW, takže se stejně kvalitním chlazením by dost víc topil a taky víc žral, takže na stejnej baterce by i míň vydržel, navíc, co by v něm bylo za OS? ten Acer je ryze multimediální kousek nových technologií v čele s W7 a DX11 grafikou a tříjádrem.. jen je to Acer a tomu ani já moc nevěřím..

Obrázek uživatele Jiří Moos

Osobnní zkušenost s HP je výborná, momentálně vlastním dv6800, což už je lehce starší kousek (3 roky) a můžu říct, že mu nemůžu vytknout vůbec nic, nikdy jsem jej nereklamoval. Párkrát jsem ho sice přepálil, když jsem hrál na peřině, ale vždycky se zase hned pustil bez problému. Celkově se mi HP líbí, není to sice Dell, ale zase je levnější..

Kdo mě zná, tak ví jaký mám názor na Acery. Notebooka od Acer nikdy, tahle značka popírá podstatu notebooku, který má vydržet (nezlomit se, když s ním praštím o zem a současně pracovat třeba 4-5 let), počet reklamací mluví za vše.. Ale samozřejmě někdo (kdo třeba rád reklamuje) si může výkon Aceru užít za nízkou cenu (mezi reklamacemi). Záleží samozřejmě na vás.

Navíc notebook má být přenosný počítač, pokud chci hrát hry a dělat 3D grafiku, tak na to si koupím domů pořádné PC (což za 17K jde vpoho). Notebook je do školy na zápisky, maximálně na COD2 nebo bulánky při hodině, ale neměl by sloužit jako herní mašina. Měl by naopak vydržet a být lehký a skladný..

Obrázek uživatele Ascen

Diky za komentare chlapi. Zkusim to HPcko jestli bude jeste k mani.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

můžeš nám sepo poté o něm poreferovat ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.