HP PAVILION dv7-1040ec nebo ASUS M70VR-7U021C

Chtel bych poradit s vyberem notebooku, zda je lepsi HP PAVILION dv7-1040ec nebo ASUS M70VR-7U021C.
Notebook budu prevazne pouzivat na grafiku a jako nahradu stolniho pc.
Predem dekuji za Vase navrhy a pomoc.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zdravim, tyto NTB na Grafiku?? každopádně, nepočítej, že ti na NTB pude to co na PC, pude tam tak třikrát a víc hůř! záleží moc na grafice, ale NTB grafiky jsou děsně pomalý.. jesi chceš fakt NTB na Grafiku, jako je MAX atd, tak fakt NTB pod 30k nekupuj.. na tědlech yb si spustil MAXe s velkejma potížema, při smooth, subsurf, nebo při shadered wiew, nebo při práci s Blueprinty by se ti to sekalo.. měl sem možnost vyzkoušet si MAXe na nV 8600 M GS a zkušenosti jsou dostačující, proti tomuto..

Obrázek uživatele foooxik

Dobre tak kdyz bych to nepouzival na slozitejsi grafiku, jaky s techto dvou je lepsi vykonem a kvalitou?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ASUS rozhodně kvalitou a servisem, výkonem taky vítězí.. taky je cenově jinde, má větší ram a HDD o hodně, grafika bude tak nastejno, 9200 je novější, ale zato uplně největší lowend a jen upravená 8400 a to je zas upravená 7500, 3470 je sice taky lowend, ale řek bych lepší..
záleží, na jakou grafiku, jaký programy, to chceš používat.. jsou noteboky i s grafikcými kartami FX, tjn na graf aplikace specializované..

Obrázek uživatele Jiří Moos

Dovolil bych si nesouhlasit, že ASUS je kvalitou a podporou lepší - HP jsou podle mě kvalitnější a rozhodně hezčí než ASUSy a podpora je podle mě také větší. Zas HP jsou dražší no.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, podel toho, co u nich vidim, ASUS je o 7K dražší a je mnohem lepší, výkonnější, kvalitnější.. to je ale otázka názoru, já mam s AUSUS jen ty nejlespší zkušenosti, takže ho preferuju předevšema..

Obrázek uživatele Jiří Moos

JJ to je fakt je to otazka nazoru - ja s HPckama jsem maximalne spokojenej.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak koukám, že sme zas někomu pomohli.. :D mno, tak si vyber, oboje sjou dobrý, ale ten ASUS toho má ve výbavě víc řek bych..

Obrázek uživatele Honza

Na doma Asus v tomto ohledu bude lepší a kvalita zpracování si myslím je u domácího používání zanedbatelná. Jinak, jak řekl Mozek, HP má doopravdy kvalitnější šasi a celkově zpracování, pomalu dotahuje na Lenovo :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.