Hodnocení prodejců elektroniky

Ahoj,
mám dotaz, který se netýká přímo komponent do pc, ale prodejců komponent a elektroniky obecně. Jsem z Českých Budějovic a už jsem tu vyzkoušel několik prodejen, ale zatím jsem nenašel žádnou, kde bych byl spokojenej. Je to vždy stejný, vedoucí prodejny jsou arogantní, myslí si, že o elektronice nic nevíte, často se vám snaží namluvit, že potřebujete něco, co ani nepotřebujete, nebo vám prodávají věci od značek, jejichž kvalita je dost pochybná. Člověk, co se IT až tak nezabývá může tak lehce naletět a zbytečně platit.
Což mě přivádí k hlavní otázce: Znáte nějaký krám/podnikatele, kteří se zabývají elektronikou, prodejem PC, servisem, který byste mohli doporučit? Na který se dá spolehnout a kde se dá čekat solidní jednání? Ptám se pouze na České Budějovice /popř. Písek..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Vybodni se na no-name kamenné obchody a začni nakupovat v Alze nebo CZC.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

.. takový řešení mi moc nevyhovuje, když v případě servisu musim pak PC posílat do Prahy -_- ... a celej proces opravy se pak protahne na buhvi jak dlouho.. jedno PC z Alzy už doma mám ..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Stačí to řešit přes lokální pobočku, kam si to pošlou je jejich věc.
Je to taky důvod proč: nekupovat hotové sestavy, a proč kupovat kvalitnější komponenty. Když něco odejde, reklamuješ danou součástku a pokud máš štěstí, budeš mít dočasnou náhradu ze starého počítače..
Jsem z Písku, a tam skutečně není co do sólo prodejců o co stát.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.