Herní PC do 28 000 max.

Dobry den, chtel bych poradit ohledne herniho PC. Chci si koupit novy a nasel jsem si na netu 2 pc a tak bych chtel poradit ktery je lepsi, nebo jestli je uplne lepsi si nechat nekde postavit vlastni (s tim nemam zadne zkusenosti). Kamarad mi poradil Czech Computer. Takze se tu chci zeptat na vas nazor. Predem dekuji.

Sestavy ktere jsem nasel : A - http://www.czc.cz/czc-hraju-si-h114-i7-3770-8gb-128gb-1000gb-560gtx-w7hp...

B - http://www.alza.cz/hp-pavilion-elite-hpe-h9-1101ec-d302987.htm

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Chtel bych jeste dodat ze za 28 000 jen bednu (monitro,klavesnici,mys ..., to vse uz mam).

Obrázek uživatele sasha.cz

Hotové sestavy jsou na prd, šetří se na takových věcech, jako je zdroj, základní deska. Obecně jsou obě sestavy nevyvážené, na herní PC je zbytečný procesor a slabá grafika....Podívej se sem http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=10910

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Z toho odkazu co jsi uvedl, kdybych ti rekl ze bych volil to AMD (asi 6 post, tam jak si prikladal obrazky z online shopu), to je kompletni PC skrin za tech 27 000 ? A uz ji nic nechybi? A daji se na tom hrat opravdu slusne hry? Myslim ted ty nove s poradnymi detaily a vysokym rozlisenim. Diky

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takze jsem to upravil podle clanku, co na tohle rikate ? Dalo by se na tomhle slusne zahrat? + jeste operacni system Win 7 home premium 64, k tomu. A mozna jeste SSD disk. Vas nazor?

Ten SSD - http://www.czc.cz/kingston-hyperx-3k-90gb/106679/produkt

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Spatnej upload. Omlouvam se.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Takže, co se mi nelíbí:
Levná a "sračkoidní" skříň. Přinejmenším bych se zaměřil na ověřené značky, jako CoolerMaster, Thermaltake, Enermax, NZXT, Silverstone, Fractal... Něco od 1500 výš. Důvodem je pevnost - deska musí být při té váze chladičů opravdu pevně držena, aby se neprohýbala, to způsobuje neplechu a snižuje životnost. Stejně tak chlazení v takové skříni je omezené a nedostatečné, nebo je naopak hlučné.

Ramky bych vyhledal s CL8.
Disk, no neustále si lidi stěžují, jak je ten 1TB hlučný. Já nevím, mám jen 500GB a 750GB verze, a ty jsou tichoučké... Takže bych si asi vzal tu 750tku..
A asi bych si vzal větrák od nějaké lepší firmy, opět.. Pokud si vezmeš nějakou lepší skříň, tak obvykle bude mít v sobě už nějaké ty větráky, takže nebude potřeba dokupovat další.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Měl bys nějaký návrh te ramky? Větráčky jsem našel http://www.czc.cz/coolermaster-sickleflow-120mm-blue-led/88637/produkt akorát ještě skříň, nevím jestli big nebo middle tower. Měl bys taky nějaký návrh ? (do 2 000 max)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Co tahle skříň? http://www.czc.cz/coolermaster-dominator-cm-690-ii-basic-cerna/78242/pro... Jestli ano, tak kolik těch ventilátorů (které jsem uvedl v postu výše) mam nakoupit k té skříni ještě. (A jestli se oplatí podsvícené, jestli to vůbec půjde nějak vidět.) Dik

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nebo vzhledově mě více láká tato : http://www.czc.cz/bitfenix-shinobi-cerna/96141/produkt

Tvuj nazor ? na ty 2 skříně.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak nakonec ty ramky jsem zvolil http://www.czc.cz/corsair-vengeance-black-8gb-2x4gb-ddr3-1600-cl8/84657/...

Ted už jen skříň a větráky.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takže takto jsem to překopal, tvůj názor?

http://www.fastimages.eu/images/pc.bmp

Obrázek uživatele sasha.cz

Tak to bude slušný dělo ;)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ale větráky jsem odstranil z košíku. Ta skříň už je osazena :-) , ještě že jsem si všimnul.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ty ramky jsem měl namysli tytéž - Vengance, jen s CL8, což jsou ty, které jsi našel, takže paráda.
Dominator je dobrá skříň, ale na můj vkus ji má až moc lidí :)) Ten Bitfenix vůbec není špatný, ale mě by se třeba líbil Thermaltake Element V nebo S, případně V6.. Já mám třeba Enermax Hoplite, který nikdo snad nemá, kamarád má NZXT Lexa S, která je také málo k vidění. Podle mě ty nejméně používané skříně mají aspoň trochu více exkluzivity, CM HAF922 má doma polovina hráčů... Každopádně ani Lexu, ani Hoplite si z tohoto důvodu nekupuj :))

A jak říkám, ber 750GB verzi toho disku, protože fakt si na ten terabajt lidi stěžují, a já ho v ruce neměl.
Případně si přečti www.pcporadenstvi.cz/jak-rozdelit-pevny-disk-hdd protože nejlepší kombinace je mít v PC SSD alespoň výhledově, a k němu pomalejší disk stačí, i když pořád ten Black není na škodu, a já mám 90GB superrychlé SSD a WDC Black 500GB..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji za informace a cenné rady. Sada už je objednaná a do 3 dnů mam PC doma. Skříň nakonec bude NZXT Lexa S,černá. A SSD disk si chci časem dokoupit také (90 BG, jen na windos - pro rychlý start a na nejpoužívanější, internetové hry [MMORPG]). Ted už se jen těším na pořádný herní požitek. :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Já mám Kingston HyperX 3K 90GB...
Jaj, tu Lexu jsem neměl zmiňovat :)) Jediné, co nás na ní štve je zelená ledka disku, takže jsme ji odpojili... Ale nebudu kamarádovi říkat, že už není jediný, kdo ji má :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.