herní pc

Zdravim, prosim o radu přemýšlím nad koupí nového počítače primárně určeného na hraní hraní cena okolo 18k... rozumim tomu vážně jen trochu nicméně mi celkem do oka padl tento ntb http://beta.czc.cz/msi-ge620dx-457cs/96717/produkt?q-c-0-f_2027123=sInte... tak se chci zeptat na Váš názor ohledně tohoto stroje, nicméně pořád mi vrtá hlavou jestli nepořídit stolní počítač předpokládám že tam bude rozdíl cena x výkon, chci se zeptat jak moc je tento rozdíl znát... předem děkuji

Obrázek uživatele Peca
[64624] herní pc

Za 18k se dá složit celkem už slušná herní sestava a tento NTB tomu nebude konkurentem. Navíc NTB od MSI nejsou nic moc, ale výkonově je na tom docela dobře, na to že je to Notebook.
Pokud má být primárně na hraní, tak je stolní PC jasnou volbou, teda pokud to nepotřebuješ někam furt nosit.
Počítač za 18k by měl být pak včetně systému a periferií, nebo jenom skříň?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64625] herní pc

Pokud chceš za 18K koupit celý komplet, pak tě to vyjde možná jen o trochu výkonněji, ale když vemeš určitý základ, dají se pak na něm dělat modifikace - tu přidáš 200 na procesoru, tu 400 na grafice a jsi úplně jinde. Vůbec tahounem herní sestavy je grafika a zde by se asi vešla v případě periferií a OS v ceně jen grafika do 2000 korun.. Jenže grafika za 4000 korun už je 2x výkonnější a to už je citelný rozdíl.. Cenový rozdíl 18 vs 20K není už tak velký.. Ale to polemizuji v tom nejhorším případě - periferie v ceně..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64626] herní pc

stolní PC bych pořizoval jenom skřín (bez OS, periferií) , vím že stolní je oproti ntb výkonější (když to bude za stejnou cenu), ale přeci jen mě ten ntb přitahuje svou mobilitou, ovšem jestli je trozdíl výkonu skutečně velký tak bych to asi byl schopen oželit, mohl bych kdyžtak požádat o nějaký typy co se týče jak ntb, tak stolních počítačů (u stolních by mě asi nejvíc zajímalo jakou dát grafiku a případně základní desku, procesor bych zvolil core i5, ram 4 gb..)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.