Herní notebook do 20 tisíc

Zdravím :), potřeboval bych poradit, sháním notebook do 20. tisíc, bude převážně na hry a přenášet ho bude jen občas, takže mi jde především o výkon, než o extra kvalitu zpracování. Na pár notebooků jsem již koukal, ale nemůžu se pořád rozhodnout, jestli zvolit notebook s grafickou kartou od Radeon nebo GeForce. Velikost bych chtěl maximálně 15,6", větší ne. Zatím mi padl do oka tento, uvádí se, že je herní, tak by mohl něco zvládnout :)
http://www.alza.cz/msi-ge620dx-457cs-d259512.htm

a ještě jsem narazil na tento:
http://www.alza.cz/acer-aspire-timelineu-m3-581tg-52464g52mnkk-cerny-d31...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pokud seženeš modely s HD6870 atp, není o čem přemýšlet. Pokud ne, tak bych šel raději do Acera, než MSI - grafiky jsou plusmínus nastejno a kvalitnější je Acer..

Obrázek uživatele Mikynka

Koukal jsem a už se ani neprodávají notebooku s HD6870 :( A co říkáš na to, že je ten Acer ultrabook, nebude problém s chlazením??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Až zas tak ultra není - jen nemá mechaniku, což je podle mě plus... A s chlazením je na tom plusmínus vzhledem k tomu, že je to Acer...

Obrázek uživatele Mikynka

Dobře, takže ten Acer je dobrá volba, nedoporučíš mi nic jiného? :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Z herních je podle mě naprostý zabiják http://www.czc.cz/asus-n53tk-sx019v-stribrna/107005/produkt s výše taktovaným procesorem, více USB.. Rozhodně obojí bude lepší jak Acer a MSi alespoň v kvaliě a ve výkonu pro hry nepotratíš.

Upřímně jsem o existenci těhle modelů neměl tušení.. Mám v plánu si koupit nový notebook a když to vyjde, měl jsem vyhrazeno 10K. Vzhledem k tomu, co vidím, se investice 14K oplatí, protože ten výkon, co to má, je brutální.

Obrázek uživatele Pavik22

Omlouvám se,že jsem vpadnul do této diskuze,ale právě ted řeším podobný problém.Co nevidět jsem si chtěl koupit tento notebook http://www.czc.cz/asus-k53sv-sx966v-hneda/99921/produkt a myslel jsem si,že je asi cenově nejvýhodnější.Dokud jsem ale neviděl tam ty dva notebooky.Normálně bych ihned vzal tu dražší variantu s výše taktovaným procesorem,protože můj limit je zhruba 16 000Kč.Ale ta levnější varianta je skoro o 3000 levnesi a ma stejnou grafickou kartu.Takže moje otázka zní,když si koupím tu levnější variantu o jak velký výkon ve hrách přijdu oproti té dražší variantě?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Víceméně o žádný, procesor není ve většině her podstatný a je to "jen" 100MHz rozdílu..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.