Chladicí podložka pod notebook

Zdravim,potřeboval bych poradit . Mamka chce koupit chladící podložku pod notebook,že prý když leží v posteli a má ho na sobě tak topí jak hovado. Což je teda divný :D . Takhle ho trápit :(

Napadla mě

http://www.alza.cz/logitech-comfort-lapdesk-d138364.htm

tahle

http://www.alza.cz/chlazeni/pro-notebooky/coolermaster-notepal-u2-notebo...

Nebo

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62328

Ánebo

http://www.alza.cz/thermaltake-xasers-1000-nb-cooling-d135427.htm

Ale řekl bych že by jí nejspíš nejvíc vyhovovala ta první ale chtěl jsem slyšet Váš názor.

Dík moc

Obrázek uživatele Michal Čížek

Když leží v posteli a má ho na sobě, nemůže se nikdo divit, že topí. Topí, protože nemá dostatečnej přísun vzduchu, který by ho chladil. Záležív jaké poloze ho v posteli používá, já nejčastějí ležím na břiše a mám ho předsebou tak bych použil nějaký podobný tomu čtvrtému. Pokud ho má na klíně, můžeš použít i ten první pasiv. Každopádně doporučuji nechat NTB vyčistit, chladící část a při častém používání v posteli čistit každých 6 měsíců. Jestli máte domácí zvíře tak i dříve. Naše kočka je v NTB neustále nasátá.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

v případě používání na posteli na břiše nebo ještě lépe na peřině by pasivní podložka asi neměla mnoho smyslu.. rozhodně aktivní a rozhodně něco, co nenasává spodem, ale po stranách, vzadu by to taky sálo naprd, ale z boků je prostor vždy.. takže bych to viděl na tu čtvrtou, i když asi nebude tak ergonomická.. možná by mě osobně ale vadilo, že podkládá jen část NTB a ne uplně celý.. možná bych koupil něco v plném rozměru..

Obrázek uživatele Michal Čížek

jasně, souhlasím jde o přísun vzduchu a o peřině vůbec nemůžeme mluvit ani s aktivní podložkou. Ten pasiv je jen náhražka povrchu stolu, ale když se zachytí za ohnutá kolena, může to být i pohodlné. Pod NTB používám řadu let obyčejnou polici ze skříně a mám u toho mouse i pulitr s Gambáčkem. I tak je nutné NTB čistit, at je tam podložka jaká chce.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.