Ztráta dat z flash disku

Dobrý den,
mám takový problém..koupil jsem si dva 16gb flash disky. Když mi přišel první, zkusil jsem jestli je vše v pořádkua po nahrání dat, dejme tomu pár složek s filmy jsem přišel na to, že filmy za krátkou chvíli ze složek zmizí...ale flash disk se tváří jako že je plný. Takže ve výsledku je zabráno 16gb ale není tam nic. Myslel sem že to je poškozená flashka, ale když mi přišla druhá, od úplně jiného výrobce a dodavatele, a dělala to samé, tak mi došlo že možná dělám něco špatě. Tak prosím o nějakou radu v čem by mohla být chyba.
Děkuji

http://www.pcporadenstvi.cz/stitky/zachrana-dat

Obrázek uživatele tatik

A zkoušel jste "plný" disk na druhém PC? Zkoušel jste nahrát na flash disk data na jiném PC?

Obrázek uživatele chomin

ucinte nejdrive kroky podle tatika.

pak bychom se mohli podivat na drivery(tohle se obcas stavalo se zastaralymi drivery ve Win XP, proto se museli nainstalovat z prilozeneho cd). nevim, zda-li mate XP, visty, nebo jiny system, ale muze to byt zpusobeno i timto.

kdysi se flashky musely (stejne jako obycejne pevne disky) musely formatovat, ale dnes uz by vse melo byt zaopatreno z fabriky (vyrobci se snazi vice priblizit uzivatelum). :-)

Obrázek uživatele lupo..
[25695] re:tatik

Samozřejmě zkoušel, tak jsem na to přišel, měl sjem za to že tam data jsou, a když jsem flashku otevřel, nestačil jsem se divit...operační systém mam visty, a ovladače jsem zkoušel aktualizovat, aktuální už byly...

Obrázek uživatele chomin

zkuste tedy flash disky naformatovat. mozna ze po naformatovani by mohl byt problem vyresen. (jen doufam, ze jste si na ty flash disky nezalohoval potrebna data, ktera jste hned po prekopirovani odstranil) ;-)

Obrázek uživatele Terezka

Funguje nebo stale ne? Pokud jste tam mel nejaka dulezita data, tak zkuste odbornou firmu na obnovu dat. http://www.data-labs.cz/zachrana-obnova-dat/zachrana-dat


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.