Změna procesoru

Mám PC ACER ASPIRE T180 s osazeným procesorem AMD Athlon(tm)64 Processor 3800+ 2,4MHz. Deska je ACER EM61SM/EM61PM. Socket je M2. Rád bych do něj instaloval jiný dvojjádrový. Prosím o radu, jaký nejvýkonnější by tam ještě fungoval. Děkuji za info.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

k týhle desce nevim nic, netušim, jaký má podpory, ani to nepovažuju jako průměrně kvalitní základní desku, deska od Aceru je to poslední, co bych koupil.. ani nevim, že je vyrábí..
každopádně, ani na stránkách aceru neni nic, možná bys moh mít v papírech podpory, ale to je nepravepodobný..
jinak klidně mlžem nějaký vyzkoušet a třeba bude fungovat, takže řekni kolik máš financí.. když nepude, vrátí se..

Obrázek uživatele tatik

Jak psal TOBiAS, je to celkem problém. Zkusil bych ještě kontaktovat ACER CZ.

Obrázek uživatele vlasta

Ani já jsem pořádně nic nenašel a když jsem se registroval na ACERu, tak mi také nic neporadili. HOT LINE ACER se také nechytal. Snad tam zrovna neseděl nikdo KOMPETENTNÍ. Nakonec jsem dnes zašel do ALFY a ti mi řekli, že jedině ať to donesu, že se na to musí podívat technik. Tak si myslím, že to bude asi to nejrozumnější. Ale pochopitelně příjmu každou dobře míněnou radu. Finančně jsem myslel tak do 3.000, - Kč.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, lepší raa by byla nová deska a procesor kompatibilní a vyjde tě to na 4k.. když to necháš dělat takle, připočti 2k za procesor a další 1k za montáž..

Obrázek uživatele vlasta

To je určitě pravda a navíc jsem zjistil, že je tam jenom 250W zdroj. Tak to už se asi vyplatí dát to dětem na hraní a našetřit na něco silnějšího a raději si to nechat poskládat aby člověk 100% věděl co tam má. Jak říkám je to seriovka od ACERU a dost mě sklamali se servisem, nebo jsem jen zatím měl smůlu na jejich lidi. Navíc jsem k tomu dostal jen prázdné DVD pro nahrání již nainstalovaného SW.
Holt člověk se pořád učí a většinou dost draze.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hotové PC sou dykcy nanic.. máš titulek výborný ppočítač, postavený na velmi kvalitní desce, žádný abit atd, kvalitní proesor, kvalitní ramky as vysokm výkonem, kvalitní grafika pro nejnovější hry, a pak tam máš Hov**, sry za ten výraz, ale je to tak, a navíc Acer vyloženě se*re na zákazníky.. je to katastroaf, raději napiš, kolik máš peněz a my ti něco složíme, jde ale o to, cos tim hodláš dělat..