Zdroj a GK

Zdravím když koupím grafickou kartu do pc a zdroj to nebude zvladat (neutahne ji) tak co se bude dít? Monitor se nezapne nebo se muže nějak poničit něco ?? Předem díky za jakoukoliv odpověd.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[31835] Zdroj a GK

jsou prakticky 3 možnosti: buď se nebdue dít nic, počítač se nezapne, nebo se zapne, ale obraz nenajede, a nebo se zapne, obraz najede, ale bude nestabilní - hra bdue padat, zamrzat, počítač se bude restartovat nebo vypínat..

a nebo to bude normálně fungovat..
každopádně proč tomu nepředejít? jakej máš zdroj (značka, výkon) a jaoku grafiku chceš koupit? (máš zbytek kompa úměrný výkonu grafiky?)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[31836] Zdroj a GK

No pravě zdroj budu kupovat Fortrona 350W teď mam Euro case který mě slouží 2 roky bez jakýkoliv problému, ale co jsem četl tak je i nebezpečný.
Jinak sestava pc je v celku v pohodě nechci na tom hát nějaké novodobé hry postačí wowko, nějaké auta atd.
Amd sempron 3000+
1Gb ram kingston 2x 512 533mhz v dualu
120Gb hdd sata
a dostanu starou geforce nx6600 128mb
co jsem slyšel tak ten EC zvládne i lepší sestavu, ale je to sázka do loterie.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[31837] Zdroj a GK

no, tak u tvé, koukám docela stařičké sestavy je to vcelku jedno, spíše plýtvání penězi, protože tydle komponenty tak jako tak brzy doslouží ať se na tom bdeu podílet zdroj nebo ne.. každpoádně EuroCase je šmejd šmejdů, ale ani ty nejlevnější Fortrony nejsou nejvlepší.. tvoje sestava nemá zas takovej odběr, takže by to na 350W (takže počítejme tak 270W) jet mělo eště s rezervou, ale pak už je tu jen problém EuroCase, ale to ej třeba pokud máš HW za tisíce korun, tady u toho je to celkem jedno :P


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.