Zdroj

Zdravym.
Dnes mi odesel zdroj, a tak jsem poresil jiny, jenomze kdyz sem vsechno zapojil jak se ma, tak se pocitac proste nerozjel, az pak jsem si vsimnul jedne zvlastni veci a to te, ze 20 pinovy konektor, ktery by mel napajet zakladni desku ma sice 20 zdirek, ale jenom 19 pinu. Jeden pin tam proste neni tak nevim je to vada nebo ne?Ten zdroj co sem mel pred tim mel 20 pinu. Ten 19 pinovy zdroj je mimochodem/////Fortron ZDROJ FSP450-PNF 12FAN 450W ATX///.

Obrázek uživatele Skelnik
[22492] Zdroj

Často se stává že porouchaný zdroj poničí i desku. Na konektoru je 7 nulových pinů, některý může být neosazený.

Obrázek uživatele WickedMan
[22493] hm

Jenomze ten stary zdroj byl v podstate dobry, akorat na nem odesel ventilator, ale uz mel tak dva roky tak sem koupil novy. Jinak zkousel sem to pres ten stary a vsechno jede v pohode akorat nema jak uz sem vzpominal ten vetracek, tim chci rict, ze chyba bude nejspis nekde v tom novem zdroji a jedina odlisnost oproti tomu staremu je v tom konektoru, proto me logicky napadlo prvni tohle.

Obrázek uživatele Dick
[22494] Zdroj

Měl jsem obdobný problém. Měnil jsem desku, konektor byl stejný, ale zdroj se ani nerozběhl. Desku jsem reklamoval, nic s ní nebylo. Musel jsem koupit jinou značku zdroje a pak už to jelo. Buď nechte zdroj odzkoušet u prodejce, nebo ho pokud máte možnost zkuste na jiné desce. První možnost bych volil spíš. Pokud zdroji nic nebude, zkuste ho vyměnit za jinou značku.

Obrázek uživatele WickedMan
[22495] Vyreseno

Tak uz to jede.

Obrázek uživatele TheALuminium
[22496] Zdroj

A napíšete nám kde byl problém?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.